Start Stars Hot News! Završene pred-audicije za „X Factor“! Sledeća faza nastupi pred žirijem i...

Završene pred-audicije za „X Factor“! Sledeća faza nastupi pred žirijem i publikom!

SHARE

DSC_1092

“X Factor”, najpopularniji pevački šou program na planeti emitovaće se od ove jeseni u Srbiji i regionu, na televiziji Pink. Vlasnik “X Factor” licence i izvršni producent ovog televizijskog formata je MBK produkcija, koja već četiri godine uspešno realizuje talent šou „Ja imam talenat“, najgledaniji format koji popularizuje sve talente, za razliku od „X Factora“ isključivo pevačkog takmičenja.

DSC_1016

“Pred-audicije za takmičenje u najpopularnijem pevačkom takmičenju „X Factor“ uspešno su završene u sedam gradova u Srbiji i regionu i veoma smo zadovoljni kvalitetom potencijalnih takmičara! Pred-audicije je ukupno posetilo više od 8000 ljudi, a najveće interesovanje bilo je u Srbiji i Makedoniji, međutim i ostale zemlje su nas prijatno iznenadile brojem odličnih pevača! Produkcija će imati težak zadatak da selektuje tri stotine najboljih kandidata, koji će potom nastupiti pred žirijem i publikom. Učešće u žiriju prestižna je stvar u svim zemljama u kojima se ovaj šou prikazuje, a imena članova žirija prvog „X Factora“ na ovom prostorima biće objavljena uskoro” – poručuje Milena Popović, PR menadžer „X Factora“.

DSC_1382

Prvoplasiranog, drugoplasiranog i trećeplasiranog takmičara prvog “X Factora” očekuju vredne nagrade. Pobednika očekuje snimanje albuma, snimanje bar dva video spota, novčana nagrada i luksuzan automobil. Takođe, superfinaliste očekuje i kompletna PR podrška od strane MBK produkcije i TV Pink, kao i muzička turneja po Srbiji i regionu odmah po završetku takmičenja. Emitovanje “X Factora” zakazano je za oktobar na televiziji Pink u Srbiji, Crnoj Gori, Bosni i Hercegovini i Makedoniji, a superfinale koje će se održati u februaru u “Kombank Areni” svojim nastupom uveličaće i jedna muzička zvezda svetskog ranga.

FOTO: Luka Pilipović

OSTAVI KOMENTAR