Start Akcije Završena je velika BRAVO koncertna anketa: Najviše glasova za One Direction i...

Završena je velika BRAVO koncertna anketa: Najviše glasova za One Direction i Justina Biebera!

SHARE

One Direction Performing At The O2 Arena

Završena je druga velika BRAVO koncertna anketa i sad konačno imamo rezultate koji nadamo se, realno pokazuju koje izvođače želi da vidi mlada publika u Srbiji i regionu.

Justin Bieber Heats Up Shanghai on World Tour

Ideja ove ankete bila je da vidimo koliko vas bi zaista bilo spremno da ode na koncerte neke od zvezda koje nikad nisu posetile našu zemlju i izdvoji makar 50 evra za kartu – zbog toga smo vas i zamolili da glasate samo ako ste apsolutno sigurno da vam dolazak na koncert ne bi predstavljao problem, jer bi puno lažnih glasova dovelo do toga da eventualni koncert propadne pa da nas i druge mlade zvezde izbegavaju kao do sad.

Justin Bieber Heats Up Shanghai on World Tour

Pre svega, moramo reći da je vaš odziv bio odličan, tako da nam je stiglo 9294 glasa za 15 dana – doduše, na prethodnoj anketi bilo ih je gotovo 20.000, a ovolika razlika verovatno je posledica brojnih obaveza koje ste imali u školi. Broj glasova bio bi daleko veći da je sad zimski ili letnji raspust, ali složićete se, vremena za čekanje nema! Gledajući rezultate, možemo zaključiti da je koncert One Direction ono što najviše želite – gotovo polovina vas odabrala je baš njihov koncert u anketi, a dok je Justin Bieber dobio trećinu glasova, što je i dalje veliki uspeh. Odmah iza njih ponovo se našla Selena Gomez, koja je prikupila duplo više glasova od Lane Del Rey, Demi Lovato, Miley Cyrus ili Taylor Swift.

USA: Selena Gomez Begins Her US Tour In Philadelphia

Šta sledi dalje, pitate se? BRAVO će rezultate ove i prethodne ankete analizirati i poslati ih na adrese naših kompanija zaduženih za organizacije koncerata – sigurni smo da će oni biti vrlo zainteresovani da ih pogledaju, naročito jer dolaze od Brava i iza njih mi u potpunosti stojimo. O tome šta smo tačno uradili, obaveštavaćemo vas ovde na sajtu! Na kraju, moramo još jednom napomenuti – rezultat ove ankete ne znači da će neko od izvođača posetiti Beograd! BRAVO ne može da organizuje koncerte niti da natera bilo koga da to učini, ali sad ste po prvi put dobili pravo da kažete čije nastupe želite da vidite i po prvi put ti rezultati će doći do ljudi koji ih organizuju! Još jednom, hvala svima na učešću i nikad ne gubite nadu! BRAVO će kao i uvek raditi sve što može da vam pomogne!

Autor: Life Content
FOTO: FAME, SIPA

OSTAVI KOMENTAR