253
Zaustavimo Konyja! Slavni se pridružili kampanji protiv teroriste iz Ugande

Zaustavimo Konyja! Slavni se pridružili kampanji protiv teroriste iz Ugande

253
SHARE

U proteklih 24 sata pokrenuta je masovna akcija protiv Josepha Konyja, a u nju su se uključile i slavne ličnosti poput Rihanne, Iana Somerhaldera, Justina Biebera ili Nine Dobrev.

Joseph Kony tema je 27-minutnog filma kojeg je snimio Jason Russell, kako bi pokrenuo kampanju koja za cilj ima hapšenje Josepha Konya i njegovo izvođenje pred međunarodni sud pravde. Da je reč o kampanji koja je pokrenula ceo svet govori višemilionski pregledi dokumentarca na YouTubeu ali i ono što slavni pišu na svojim Twitter nalozima.

Nina Dobrev: “Zamoliću sve koji me prate da pogledaju ovaj snimak. Neverovatno je važno, znam da će svi osetiti ovu poruku. Neću vas zamoliti za retweet jer znam da ćete to uraditi. Imam 1,9 miliona sledbenika, ako svi vi pogledate ovo, napravićete veliku razliku u broju spašenih života.”

Ian Somerhalder: “Hvala ti Nina Dobrev! Upravo sam pogledao ovo. Ako ćete uraditi samo jednu stvar danas, pogledajte ovo i uradite Retweet – to je upravo promenilo moj svet.”

Rihanna: “Kony2012, širite reč!!! Molim vas posetite Invisiblechildren.com. Verujte mi, morate da znate o ovome!”

Jon Chu (retweetovao Justin Bieber): “#Kony2012 je trending tema broj 1 na Twitteru u celom svetu!! Pogledajte zašto…možda će vam promeniti život”.

25 KOMENTARA

  1. Imam par pitanja i nadam se da ce se naci neko dobar da mi odgovori.:) Znam engleski,ne nesto preterano,i shvatila sam sta se radi u videu. No,moja pitanja su:
    1.Zasto Kony uopste to radi,sta zeli da postigne? Nisam skontala u videu..:/
    2.Kako je Jacob sada slobodan,a bio je kidnapovan kao mali?
    3.I poslednje,ZASTO NE MOGU DA GA USHAPSE??!! :O

  2. 1. NEMA U VIDEU 2.Pa kako sam ja skontala Taj covek nagovori decu da ubiju roditelje i onda su slobodni 3.Ne mogu ga uhapsiti zato sto neznaju gde je

OSTAVI KOMENTAR

Vašu sliku možete dodati komentari preko ovog linka.