Start Stars Hot News! Zapuštena i raščupana Renee Zellweger praznike provela sama samcijata

Zapuštena i raščupana Renee Zellweger praznike provela sama samcijata

SHARE

36621PCN_Reneedeli

Inače besprekorno uređena i doterana, glumica koju mnogi ističu kao holivudsku nadu i ikonu stila praznike provodi sama, i to u izdanju u kakvom je baš i nismo navikli gledati – raščupana i u trenerci. Paparazzi su Renee Zellweger zatekli kako baulja Santa Monicom, gde je tokom praznika obavljala božićni šoping, obilazila popularni Starbucks i gradom šetala naoko bez ikakvog cilja.

Glumica, koja je uz objašnjenje da “beži od napornih fanova” prodala svoju holivudsku rezidenciju i odselila u puno opušteniji New York, ljubi javnosti nepoznatog muškarca, kojeg je nedavno pokazala paparazzima, ali nije im dozvolila da mu priđu. Štaviše, već se nagađa da je upravo on razlog njene selidbe, a to što Reneein novi odabranik nije javna osoba nikoga nije previše začudilo jer je glumica poznata po tome da svoju intimu čvrsto drži samo za sebe.

“Postojala je grupa ljudi koja je neprestano boravila oko moje kuće. Pojavljivali bi se u mom dvorištu i ispod ulaznih vrata gurali su pisma. To se događalo gotovo svaki dan i jednostavno sam bila prestrašena. Za devojku koja živi sama to nije pozitivno iskustvo pa sam se morala odseliti”, nedavno je ispričala i priznala da se u ulozi zvezde baš i ne snalazi.

OSTAVI KOMENTAR