193
Zaokret u karijeri: Miley Cyrus odlučila da se u potpunosti posveti muzici

Zaokret u karijeri: Miley Cyrus odlučila da se u potpunosti posveti muzici

193
SHARE

Miley Cyrus coming out of 'GMA' in NYC

Miley Cyrus odlučila se na isti korak kao i Selena Gomez – stavila je u drugi plan glumu i koncentriše se na svoju muzičku karijeru.

Obraćajući se medijima, Miles je otkrila kako joj Holivud trenutno nije na pameti, jer je mnogo više privlače njeni muzički projekti. “Ne osećam potrebu za glumom sad”, rekla je ona za The Metro. “Ja sam ono što jesam, umesto da sam neka druga osoba. Želim da ljudi vide ko sam ja stvarno a najbolji način da to učinim jeste kroz muziku.” Za sad sve ide po planu za Miley – njen singl “We Can’t Stop” je u vrhu top lista a čak se i njen stari hit “Party in the USA” vratio među najprodavanije pesme. Fanovi su čak ovu numeru predložili za novu himnu Sjedinjenih Država i trenutno sakupljaju potpise!

Autor: Life Content

23 KOMENTARA

  1. Ovde su svi upravu….Pogotovo @Single Lady! Ne moze da se stavi za himnu OMG,prema recima nekog citaoca (sto je istina) to je samo teen pesmica koja bi obrukala Ameriku samo tako! Ne mogu da verujem da ce Smileri 99% skupiti dovoljan proj potpisa i da ce narod sam sebe obrukati! Lepo je to sto hoce da joj pokazu njeno postovanje,ali dragi boze tu se ne radi o Americi uopsre,nego o slavi,Holivodu i ostalim poznatim glupostima,mislim stvarno! Pogledajte pesmu jos jednom i dobro razmislite!

OSTAVI KOMENTAR

Vašu sliku možete dodati komentari preko ovog linka.