Start Stars Hot News! Zanosna Amber Rose: Volim biti gola, bez odeće i kose

Zanosna Amber Rose: Volim biti gola, bez odeće i kose

SHARE

Lepa devojka Kanyea Westa, Amber Rose, ponovo je oduševila modne kritičare svojom modnom kombinacijom koju je obukla za izlazak u jedan njujorški noćni klub. Uvek sređena Amber odenula je pripijenu ružičastu haljinu koja je istakla sve njene obline na kojima joj mogu pozavideti žene širom sveta. Lepa manekenka nedavno je otkrila kako obožava svoje telo te da najviše od svega voli biti gola.

“Ugodno se osećam u svojoj koži. Kad sam kod kuće, uvek sam gola. Volim biti slobodna, bez odeće i kose”, kaže lepotica koju nerviraju paparazzi. “Na primer, volim biti u toplesu na plaži, ali nigde nemam privatnosti. To je jedina stvar koja me sputava. Svaki put kad vidim blic fotoaparata, pomislim da sam okružena paparazzima. Te je**ne pošasti mi unose nervozu”, tvrdi Amber koja se osvrnula i na čudnu vezu s reperom Kanyeom Westom.

Naime, iako su već nekoliko puta prekinuli svoju dugogodišnju vezu, Amber i Kanye uvek su se vratili jedno drugome u zagrljaj, a kako kaže manekenka, za sve je zaslužna ljubav. “Ljudi ne razumeju da se ne svodi svaka veza na seks, iako je to možda prva stvar na koju pomislite kada upoznate nekog muškarca koji vas osvoji. Mislim da je ljubav najbitnija, ali i vibracije koje primate od te osobe”, kaže za YRB Magazin tamnoputa lepotica.

OSTAVI KOMENTAR