Start Stars Hot News! Zamenio Evu starijom: Ljubavnica Tonyja Parkera je Erin Barry, i ona se...

Zamenio Evu starijom: Ljubavnica Tonyja Parkera je Erin Barry, i ona se razvodi

SHARE

Konačno je otkriveno i ime žene koja je kriva za iznenadni raspad ionako idiličnog braka glumice Eve Longorie i košarkaša Tonyja Parkera. Ona je Erin Barry, supruga Parkerovog bivšeg NBA suigrača, Brenta Barryja. Brent i Tony do 2008. su godine, kad je Brent otišao u penziju, zajedno igrali za San Antonio Spurse. Erin i Brent se takođe razvode. Eva je odlučila razvod od Tonyja zatražiti nakon što je u mobilnom nevernog supruga pronašla stotine poruka koje mu je poslala Erin.

“S velikom tugom javljam vam da smo se nakon sedam zajedničkih godina Tony i ja odlučili razvesti. Istinski volimo jedno drugo i molimo se za sreću onog drugog”, izvestila je Longoria putem svojih Twitter i Facebook profila. Poruku istovetnog sadržaja objavio je i Tony Parker.

Podsetimo, 35-godišnja glumica u braku sa 28-godišnjim košarkašem bila je od 7. jula 2007. godine

Otac Brenta Barryja, Rick Barry, američkim je medijima rekao: “Užasno se osećam zbog onoga kroz što moj sin prolazi. U šoku sam. Znao sam da će Erin uskoro iseliti iz njihove zajedničke kuće, ona je ta koja je podnela zahtev za razvod. Ovo je kap koja je prelila čašu. Brent će biti skrhan. Ne mogu ni zamisliti kroz što sve prolazi, razvod mu je sam po sebi bio dovoljno težak”.

Za razliku od Longorije i Parkera, koji nemaju dece, Barryjevi imaju dvojicu malih sinova, devetogodišnjeg Quinna i šestogodišnjeg Cadea. 37-godišnja Erin i 38-godišnji Brent Barry upoznali su se 1989. godine, kad je njoj bilo svega 16 godina. Venčali su se 1998. godine, a da se razvode su objavili krajem oktobra ove godine.

OSTAVI KOMENTAR