Start Stars Hot News! Zaljubljeni Jim Carrey: Uz suprugu Jenny mi je svaki dan Dan zaljubljenih

Zaljubljeni Jim Carrey: Uz suprugu Jenny mi je svaki dan Dan zaljubljenih

SHARE

Holivudski glumac Jim Carrey pre nekoliko meseci ozakonio je petogodišnju vezu s Jennom McCarthy. Budući da se bliži Dan zaljubljenih, američki mediji raspisali su se o tome kako će taj dan provesti poznati i slavni. Dok ga većina ljudi uopšte ne priznaje kao praznik, neki drugi, poput Jima i Jenny taj dan slave svaki dan.

“Ne znam šta ćemo raditi na Dan zaljubljenih“, izjavila je Jenny i pogledala u Jima koji je svojoj supruzi dao najbolji mogući odgovor. “Draga, Dan zaljubljenih nam je svaki dan”, kroz smešak je rekao glumac. Takođe, na pitanja o svojoj dugogodišnjoj vezi, lepi par uvek ima nešto da kaže pa su tako otkrili da njihova veza, ali i brak, odlično funkcioniše jer jedno drugom uvek kažu šta žele.

“Jenny je prva i jedina osoba koja kada je gledam nema veliki upitnik iznad glave. Komunikacija je najbitnija u našem odnosu, ali i činjenica da smo srodne duše”, rekao je Carrey koji dodaje kako je jedan od razloga komunikacije i seks. “Kada nisi napaljen na svoju bolju polovinu to je nešto o čemu treba da razgovarate. I nema ti druge nego da slušaš”, dodao je duhoviti glumac u svom prepoznatljivom stilu.

OSTAVI KOMENTAR