Start Stars Hot News! Zaljubljeni Amy Winehouse i Blake posetili kliniku: Pevačica će ipak zadržati bujno...

Zaljubljeni Amy Winehouse i Blake posetili kliniku: Pevačica će ipak zadržati bujno poprsje?

SHARE

Problematična Amy Winehouse pre nekoliko je dana hospitalizovana zbog jake boli u grudima koje je nedavno povećala. Nakon što je provela noć u bolnici, Amy je poslata kući, ali ovih je dana radila dodatne pretrage kako bi se utvrdilo šta točno muči popularnu pevačicu. Da se neko brine za nju, osim doktora, dokazao je Blake Fielder-Civil koji je Amy otpratio u kliniku Marlyebone te ju, bez obzira na brojne paparazze, nije ispuštao iz ruku.

Iako su doktori nagađali da će zbog zdravstvenih problema Amy biti prisiljena izvaditi silikone koje je tek nedavno ugradila, čini se da će ipak zadržati svoje bujno poprsje što je potvrdio i njen otac. Naime, kako tvrdi Mitch Winehouse, Amy je obavila nekoliko pretraga i otkrila da je s njom ipak sve u najboljem redu. Također, besni otac demantovao je navode koje su mnogi mediji objavili pre nekoliko dana – da je osim grudi, Amy povećala i usne.

“Šalite se? Napravite mi uslugu… Naravno da nije prepravila usne. Povećala je grudi pre tri meseca i svi to znaju, ali od tada nije dirala ništa, pogotovo ne svoja usta”, izjavio je Mitch.

OSTAVI KOMENTAR