120
Zac Efron i Vanessa Hudgens u “probnom braku”?

Zac Efron i Vanessa Hudgens u “probnom braku”?

120
SHARE

Zac Efron i Vanessa Hudgens su, ako je verovati napisima američkih tabloida, u “probnom braku”. Par živi zajedno otkako je smotana Vanessa zaboravila zavrnuti slavinu pre odlaska iz svoje kuće u studio te prouzrokovala poplavu i štetu od čak 250.000 američkih dolara. Dok joj renoviraju dom, Vanessa je iznajmila prekrasnu kuću na plaži, severno od Malibua, u koju se doselio i Zac. “Bio je to srećni prst sudbine za Zaca i Vanessu”, tvrdi izvor navodno blizak paru.

Lepa glumica nedavno je rekla kako je njen luksuzni dom prevelik samo za jednu osobu i kako većina prostora zjapi prazna. “Kupila sam ovu ogromnu kuću i hrpu stvari. Volim svoj dom, ali je prevelik da u njemu budem sama. Kad god ostanem sama, zaključam se u svoju sobu i ne izlazim. Moja soba je sve što mi treba”, rekla je nedavno Vanessa.

8 KOMENTARA

  1. VIDI SE KOLIKO JE NEISVARENA I SKROMNA….DAJ BOZE DA SE USKORO VENCAJU…ZELIM IM PUNO SRECE….VANESSA CARICE

  2. BRAVO MOZESH LI DA OBJAVISH MILEY CYRUS-HANNAH MONTANA SPECIJAL….MOLIM TE,VIDI KOLIKO OVDE IMA MILEYNIH FANOVA….MOLIM TE MAKAR RAZMISLI O OVOME….

  3. BRAVO MOZESH LI DA OBJAVISH MILEY CYRUS-HANNAH MONTANA SPECIJAL….MOLIM TE,VIDI KOLIKO OVDE IMA MILEYNIH FANOVA….MOLIM TE MAKAR RAZMISLI O OVOME….Plizzzzzzzzzzz

OSTAVI KOMENTAR

Vašu sliku možete dodati komentari preko ovog linka.