148
Zabrinuti Akon želi da objasni Biebsu opasnosti droga: “Pričaću s njim”

Zabrinuti Akon želi da objasni Biebsu opasnosti droga: “Pričaću s njim”

148
SHARE

null

Akon je zabrinut da se Justin Bieber odao drogama, pa je obećao da će razgovarati sa mladim pevačem o njegovom konzumiranju marihuane.

Akon je Jusov prijatelj a kaže da je tek sad čuo informacije o tome da je mladi pevač korisnik marihuane pa želi da ga ubedi kako ne treba da se igra s drogama. “Moram da pričam s Justinom”, rekao je Akon za TMZ. “Nisam ni znao da je pušio marihuanu. On je moj mali čovek, stvarno ću pričati s njim. Nadam se da ću uticati na njega.” Akon smatra da je Justin dovoljno odgovoran da se odrekne droga. “Ako to ne želi da uradi zbog sebe, nek to učini zbog svojih fanova.” Hoće li Akon izvesti Justina na pravi put?

IZVOR: Life Content
FOTO: FAME

15 KOMENTARA

  1. sve je to fino, al’ on ne puši, ono nije on na slikama def. i to smo mogli shvatiti do sad, nema tetovaže, nije onako crn, nti nosi nike, niti je bio tad u L.A. bio je još uvijek u Kanadi i sam je postavio slike tada.

  2. Volim Justina ali prihvatite,ono na slikama je on. Vidi se njegova faca i da drzi marihuanu u ruci. A to sto pricate nema tetovaze,ovo ono,mozda je nema zato sto je to slikano kada jos nije uradio tetovazu..Trazite samo izgovore za njega a on nije nista do slavni mladic koji se oteo kontroli..

    • @Bubuli, gledaj… To nije Justin. Justin je nama, Belieberima, obecao da to od njega nikada necemo dozivjeti. Cvrsto vjerujem u to. Suvise je toga prosao u zivotu da bi mu buducnost bila droga…Sem toga, njegova mama Pattie je imala vrlo tezak zivot. Bila je silovana, maltretirana, drogirala se… On to zna. Mislis da bi joj zadao takav udarac? I nama i njoj? I da bi ga Pattie pustila bez kazne, bez suza, tek tako? TO NIJE JUSTIN, ON SE NE DROGIRA…

      Ovo nije hejterski post, daleko od toga, samo sam htjela da shvatis :)

  3. mislim da bolje prestane nego da predje u nesto gore i zbog fanova pogotovo kada su oni poceli da se secu zbog justina

  4. @Orhideja Ok,nije ni moj post bio hejterski ali je malo verovatno da bi se onako isfotosopirala slika..A znas kako kazu ”Obecanje,ludom radovanje”,on je ipak javna licnost i mislim da se odaje nekim porocima jer je jakooo mlad usao u sve to,zao mi je zbog njega,nadam se da gresim ali istinu niko ne zna,samo on..kao sto rekoh volim Justina i njegovu muziku,ovo nije hate post nego moje realno razmisljanje :)

  5. ok lijepo od akona neka poprica sa njim to bi bilo dobro ako je to istina da justin pusi ali ja mislim da on ne pusi marihuanu znaci ne pusi mislim da je ono sve bilo fake TMZ-u nije prvi niti zadnji put da pravi fake slike u ostalom kako oni znaju da je ono marihuana mozda su samo cigare sta su oni isli d vide ili sta

OSTAVI KOMENTAR

Vašu sliku možete dodati komentari preko ovog linka.