889
Za Selenu nema dileme: “Adam Sandler je najbolji vampir”

Za Selenu nema dileme: “Adam Sandler je najbolji vampir”

889
SHARE

19-godišnja lepotica pozajmljuje svoj glas u animiranom filmu “Hotel Transylvania” a u razgovoru za E! Online, otkrila je ko je za nju najbolji vampir.

Sa velikim osmehom na licu, Sel je odgovorila: “Svaki put bih vam odgovorila da je to Adam. Biram Adama.” Ona ipak ne smatra da njen novi film ima za cilj pridobijanje fanova “Sumrak sage”: “Oni su toliko drugačiji filmovi. Nisam ni pomislila na to dok to niste danas pomenuli. Stvarno nisam. Ovo je totalno drugačije.”

Photobucket

Sel kaže kako je bila uplašena da će umreti dok je u Bugarskoj snimala film “Getaway” sa Ethanom Hawkeom. “Imali smo kaskadera koji je učio Ethana kako da pravi okrete od 360 stepeni u automobilu. Prvo nisam bila u kolima, ali kad sam ušla, upitala sam ga ‘Ti si ovo radio u drugim filmovima, zar ne?’ a on je odgovorio ‘Ne, ovo mi je prvi put!’ Mislila sam ‘Super, ovde ću da umrem.'” Na sreću, sve je prošlo kako treba, pa s nestrpljenjem očekujemo i ovaj Selenin filmski projekat u bioskopima!

89 KOMENTARA

  1. jedva cekam Hotel Transilvaniju I The Getway!! Ne mogu da verujem da je nasa mala Sel odrasla i da glumi u ovakvim filmovimaa!!*.*

  2. @doco ma uredu je ribo izvini nisam te prepoznala..AKO SI DOBRO CITALa MILEY JE ODUSTALA OD TE ULOGE A DA NIJE,ODUSTALA @Mina pitala bi te dal bi tvoja”mala sel”glumila u njemu(tj to nije glumljenje nego pozajmljivanje glasa) ;) zato prestanite da se uzdizete inace bi slusali Mileyn glas u ovom filmu ;)

    • Sel pozajmljuje  glas u “hotel translivania” a u “The getaway” ona glumii,i glavna je glumica :PPPPPP

  3. nemojte vi da uzdizete svoju miley time sto je odustala od uloge…ona je nije zelela,onda su ovi preporucili ulogu seleni i ona je pristala.miley to nije zelela znaci to uopste nema veze sa miley.nije joj ona tu ulogu dopustila….a i sell sada zele vise nego miley to svi znamo…..i da,prestanite da se svadjate smileri….obe su dobre!!!!SELENA 4EVER<333333333333333333333333333

OSTAVI KOMENTAR

Vašu sliku možete dodati komentari preko ovog linka.