540
Yuridia dobila prednost u odnosu na Dulce Mariu

Yuridia dobila prednost u odnosu na Dulce Mariu

540
SHARE

Čelnici meksičke televizije Azteca ponudili su bivšoj članici RBDa da peva glavnu numeru za njihovu novu seriju “Judina žena”, ali je sad došlo do preokreta.

Umesto nje, odabrana je njega koleginica, 25-godišnja Yuridia, ali se ne zna zbog čega je donesena takva odluka. Još jedna nepoznanica jeste da li će Dulce Maria uopšte biti uključena u ovu seriju na bilo koji način. Ona je jasno istakla da ne želi da glumi, već samo da snimi numeru za ovaj projekat.

13 KOMENTARA

  1. Dulce<33333 Nzm koja ta sto su je odabrali ali mislim da bi sa Dulce bila veca gledanost. Ako je vec nisu odabrali da glumi neka snimi numeru.

  2. Hvala vam sto konacno pisete nesto o njoj, ali ipak pogresnu informaciju ste objavili, Pevacica Dulce koja je ipak na kraju izabrana da peva naslovnu numeru za tu seriju tv kuce Azteca je Dulce, starija pevacica, ne Dulce Maria, koja je pri tome vezana ugovorom sa tv kucom Televisa! Ovde je prava informacija link to radioformula.com.mx i naposletku je potvrdjeno da ce ta Dulce(ne DM) pevati naslovnu numeru za seriju iako je receno da ce Yuridia! ALI Dulce Maria nema tu nista, ona zbog ugovora sa Televisom ni ne moze da radi nista u Azteci.

OSTAVI KOMENTAR

Vašu sliku možete dodati komentari preko ovog linka.