276
YouTube video godine: Na vrhu J-Lo i Pitbull, nigde ni traga od...

YouTube video godine: Na vrhu J-Lo i Pitbull, nigde ni traga od Lady GaGe

276
SHARE

YouTube svake godine izdvoji najgledanije video spotove i klipove za prethodnih 365 dana. Top listu spotova za 2011. godinu predvode Jennifer Lopez i Pitbull sa svojom obradom lambade “On The Floor”, koja je od objavljvanja početkom marta do danas skupila gotovo pola milijarde klikova.

Iako je Lady GaGa već duže vreme kraljica društvenih mreža, tron na YouTubeu nikako da osvoji – među ovogodišnjih top 10 spotova nema ni jednog njenog! Drugo mesto liste najpopularnijih spotova drže LMFAO i Lauren Bennett s “Party Rock Anthem”, a LMFAO je zauzeo i osmo mesto s “Sexy And I Know It”. Spot za “The Lazy Song” Bruna Marsa je treći, četvrta je Nicki Minaj i “Super Bass”, peti opet Pitbull, ali ovog puta bez J.Lo. – na “Give Me Everything” s njim sarađuju Ne-Yo, Afrojack i Nayer.

[youtube SmM0653YvXU]

Saradnja s Marcom Anthonyjem na “Rain Over Me” Pitbullu je donela i šesto mesto liste najgledanijih spotova na YouTubeu u 2011. godini. Sedma je Jessie J feat. B.O.B. s “Price Tag”. Deveto i deseto mesto drži Katy Perry s “E.T.” kojeg je snimila u saradnji s Kanyeom Westom i “Last Friday Night”. Koja od ovih pesama se vama najviše dopada?

17 KOMENTARA

  1. On the floor zasluzuje , hit je godine , zao mi je radi gage ima , born this way je proglasen najboljim a nije nsto gledan . 

  2. Hvala Bogu pa nema Lady Gage i Justina -.-
    Sve pjesme su super..mada nema Rihanne :O A imala je preprepre dobre pjesme i svaka je bila veliki hit

  3. vau -.- yt mi je tako bitan -.- pa vidim kako ej prosao on the floor i Jlo i njen pitbulic! Em su uzeli muziku od jedne grupe tj POZAJMIli ! .-.- Gagin Born This Way mozda nije toliko gledan ali je on osvojila bezbroj nagrada + je nominovana i za mnoge druge nagrade koje slede!! A jennifer? koliko ja znam ni bilboardnije proglasio za hit godine a jedva je bila nominovana za neke nagrade…a one nagrade na kojima je bila nominovana nije ni osvojila pfff. LJUDI ZAPAMTITE: HIT GODINE JESTE ONAJ KOJI OSVOJI  NAJVISE NAGRADA UJEDNO IMA I DOSTA PREGLEDA!!!!!!!!! MENI NE TREBA JEBENI JUTJUB DA MI GOVORI KO JE NAJBOLJI! ZAJEBITE!!! NIJE INTERNET ZIVOTT! 

OSTAVI KOMENTAR

Vašu sliku možete dodati komentari preko ovog linka.