Start Stars Hot News! YouTube video godine: Na vrhu J-Lo i Pitbull, nigde ni traga od...

YouTube video godine: Na vrhu J-Lo i Pitbull, nigde ni traga od Lady GaGe

SHARE

YouTube svake godine izdvoji najgledanije video spotove i klipove za prethodnih 365 dana. Top listu spotova za 2011. godinu predvode Jennifer Lopez i Pitbull sa svojom obradom lambade “On The Floor”, koja je od objavljvanja početkom marta do danas skupila gotovo pola milijarde klikova.

Iako je Lady GaGa već duže vreme kraljica društvenih mreža, tron na YouTubeu nikako da osvoji – među ovogodišnjih top 10 spotova nema ni jednog njenog! Drugo mesto liste najpopularnijih spotova drže LMFAO i Lauren Bennett s “Party Rock Anthem”, a LMFAO je zauzeo i osmo mesto s “Sexy And I Know It”. Spot za “The Lazy Song” Bruna Marsa je treći, četvrta je Nicki Minaj i “Super Bass”, peti opet Pitbull, ali ovog puta bez J.Lo. – na “Give Me Everything” s njim sarađuju Ne-Yo, Afrojack i Nayer.

[youtube SmM0653YvXU]

Saradnja s Marcom Anthonyjem na “Rain Over Me” Pitbullu je donela i šesto mesto liste najgledanijih spotova na YouTubeu u 2011. godini. Sedma je Jessie J feat. B.O.B. s “Price Tag”. Deveto i deseto mesto drži Katy Perry s “E.T.” kojeg je snimila u saradnji s Kanyeom Westom i “Last Friday Night”. Koja od ovih pesama se vama najviše dopada?

OSTAVI KOMENTAR