Start Stars Hot News! Yoko Ono: John Lennon bi voleo Facebook, Twitter i Lady GaGu

Yoko Ono: John Lennon bi voleo Facebook, Twitter i Lady GaGu

SHARE

Yoko Ono dala je intervju za britanski The Daily Mail i po ko zna koji put ponovila da nije kriva za raspad Beatlesa i rekla da je John Lennon živ, svidela bi mu se Lady Gaga i Facebook.

“Beatlesi su bili grupa sastavljena od četvorice vrlo kompleksnih muškaraca i moje male ruke ne bi ih mogle rastaviti. Raspali su se jer su došli do kraja, ali u tome su svi oni došli do nekih divnih, novih početaka”, izjavila je udovica Johna Lennona za britanske novine.

“Paul je spasio našu vezu”

Rekla je da su je godinama mnogi mrzeli i smatrali je odgovornom za raspad Beatlesa, no ona se uz Lennonovu pomoć naučila da se nosi sa tim. Takođe je progovorila o krizi u njihovoj vezi. “John i ja raskinuli smo na godinu dana 1973. godine, jer je on tad počeo vezu sa svojom publicistkinjom May Pang, ali Paul je spasio našu vezu. Razgovarao je s Johnom, razgovarao je sa mnom. Bila je to velika stvar koju je učinio za nas”, tvrdi ona.

“Johnu bi se svideo način na koji se svet promenio”
Iako je njen suprug ubijen davne 1980. godine, mnogi ga i dan danas doživljavaju kao ikonu i pitaju se kako bi John reagovao na internet, društvene mreže i druge savremene pojave. “Svideo bi mu se način na koji se svet promenio. Voleo bi internet i Twitter. Slao bi izjave i poruke i sve vreme bi govorio svoje mišljenje o svemu. Imao bi 70 godina i želeo bi znati sve što se događa. Oboje smo bili znatiželjni”, tvrdi 77-godišnja Yoko.

“Lady Gaga ima lepu guzu”

Takođe je prokomentarisala i Lady Gagu s kojom je nastupala. “Lady Gaga je bila sa mnom na pozornici i nosila prozirni kostim pa su ljudi mislili da nije primeren, jer joj se videla guza. Ja sam žena koja je radila izložbu guza, kako bi me njena mogla uvrediti? Ima vrlo lepu guzu. Johnu bi se jako svidela, zato jer je umetnica, nema straha i pomera granice, a to smo oboje jako voleli”, kaže udovica slavnog muzičara.

OSTAVI KOMENTAR