100
“X Factor” nudi 500 miliona dolara Beyonce da bude sudija u šou

“X Factor” nudi 500 miliona dolara Beyonce da bude sudija u šou

100
SHARE

Simon Cowell traži novu sudijsku postavu za “X Factor”, a prema pisanju američkih medija, pevačkoj zvezdi Beyonce Knowles za taj je posao ponuđeno čak 500 miliona američkih dolara.

Da, dobro ste pročitali – pevačica bi pola milijarde dolara trebala da dobije ako potpiše ugovor za narednih pet sezona, s godišnjom platom od 100 miliona dolara. Upravo u Beyonce navodno Cowell vidi svoju šansu za to da “X Factor” nadjača konkurentski šou “Američki idol”. Kao moguća članica žirija ovih se dana spominjala i Mariah Carey, ali bi Cowell navodno radije u žiri postavio Beyonce, jer je “jasno koja je od njih dve atraktivnija”.

5 KOMENTARA

  1. sramota,svakih 6 sekundi u svetu jedno dete umre od gladi a ona dobija toliko para.Za sta?Da sedi na stolici i lupeta.BRUKA!

  2. Ova zemlja ide u propast. Ljudi nemaju šta da jedu i obuku po ovoj hladnoći, a ona koja ne zna šta će sa parama, dobit će još pola milijarde koje su mogle otić u dobrotvorne svrhe. SRAMOTA!

  3. Pa?Blago njoj sto dobija te pare,ali ona je P-R-E-B-O-G-A-T-A vec sada,ja bih na njenom mestu pare dala u dobrotvorne svrhe.I sou je dobar,ja gledam od 2010. i Cher Lloyd i One Direction su dokaz da iz X-Factora nasatju zvezde. :)

OSTAVI KOMENTAR

Vašu sliku možete dodati komentari preko ovog linka.