Start Stars Hot News! X Factor: Đoganijeva i Luisova ćerka prošle dalje, Bosanac posvađao žiri!

X Factor: Đoganijeva i Luisova ćerka prošle dalje, Bosanac posvađao žiri!

SHARE

XF_WEB_EP03Cela.mp4_snapshot_00.30.55_[2013.11.12_10.47.36]

Marinela Đogani i Maja Novaković Luis pokazale su sinoć svoj pevački talenat pred žirijem „X Faktora“. Emina je uputila komplimente Marineli rekavši joj da ima fenomenalan osećaj za ritam i da je šarmantna, dok je Kristina bez ustezanja rekla: „Tatu si prešišala već u prvoj strofi, a možda i ranije!“

XF_WEB_EP03Cela.mp4_snapshot_00.32.05_[2013.11.12_10.49.02]

Sa četiri DA, Marinela ide u sledeći krug takmičenja. Maja Novaković Luis se predstavila „Tužnom pesmom“ Nevernih beba, a komentari žirija bili su više nego pozitivni! Nakon interpretacije, Željko, koji važi za strogog sudiju, priznao je Maji: „Moram da ti kažem da sam se baš naježio! Od mene imaš veliko DA!“ Od ostalih članova žirija Maja je, takođe, dobila pozitivne odgovore i plasirala se u sledeći krug takmičenja.

XF_WEB_EP03Cela.mp4_snapshot_00.40.13_[2013.11.12_10.54.00]

Veliku pažnju izazvao je i četrnaestogodišnji učenik iz Sarajeva Haris Ćato koji se žiriju i publici predstavio pesmom Jessy J „Who you are“. Kristina je bila oduševljena:„Ti si tačno „moja šolja čaja“, imaš pevačku sigurnost koju dugo nisam čula i kod starijh pevača, ti apsolutno razbijaš kako pevaš!“ Željko nije baš bio zadovoljan izborom pesme, pa je pitao dečaka da li zna da otpeva i sevdalinku, što je izazvalo nezadovoljstvo kod Kristine, koja je na kraju popustila: „Hajde, daj mu sevdalinku, vidiš da je zapeo.“ Iako je Harisovo izvođenje izazvalo polemiku između Kristine i Željka i nakon odlaska takmičara sa scene, ovaj talentovani dečak oduševio je žiri „X Faktora“ i sa četiri DA prošao u sledeću fazu „boot camp“.

XF_WEB_EP03Cela.mp4_snapshot_00.50.58_[2013.11.12_11.02.47]

Armin Malikić, dvadesetvogodišnji student medicine iz Banovića, malog mesta u okolini Tuzle, izazvao je fantastičnu reakciju sudija i publike otpevavši čak dve pesme. Kiki je rekao da mu se jako dopala autorska pesma i da je oduševljen talentom koji ovaj mladić poseduje. Emina je prokomentarisala: „Ti si potpuno svoj i mislim da si čak možda napravio neki novi žanr u muzici! Oduševljena sam potpuno!“ Željko je, takođe, bio zadovoljan. A nakon odlaska takmičara sa scene Kristina je oduševljeno pevušila „I’m in love!“ i dodala: „Gotovo je, ja moram da radim sa ovim čovekom! Ako mi ne date ovu grupu napustiću „X faktor“!”

DSC_8571

Poslednja je nastupala Marija Ičkova (15) učenica iz Makedonije, koja se predstavila pesmom rok benda Led Zeppelin. Ova simpatična devojčica svojom energičnom interpretacijom podigla je publiku u sali na noge. Kiki je prokomentarisao: “Zaista sam se prijatno iznenadio da neko sa samo 15 godina ovako peva! I drago mi je da si imala podršku publike! Bravo!”. Kristina je bila iskrena: “Nikad nisam volela ovakvu muziku, ali dok sam tebe slušala imala sam utisak da slušam mladu Janis Joplin! Stvarno fantastično!” Željko je kratko rekao da mu se dopalo, dok je Emina dodala: “Marija, ovo je za tvojih petnaest godina previše dobro! I do mene imaš ogromno DA!”

OSTAVI KOMENTAR