Start Stars Hot News! Will Smith želi da postane predsednik Amerike

Will Smith želi da postane predsednik Amerike

SHARE

Supruga popularnog glumca Willa Smitha, Jada Pinkett Smith otkrila je medijima skrivenu želju svog muža i rekla kako bi on jednog dana voleo da postane američki predsednik.

Glumac navodno ozbiljno razmišlja kako bi film radije zamenio politikom, a čak bi se jednoga dana voleo videti i u Beloj kući. “Will razmišlja o odlasku u politiku. Jednom je rekao kako se može zamisliti kao američki predsednik. I nije se šalio, naprotiv, bio je vrlo ozbiljan”, rekla je Jada za nemački časopis Bunte.

I dok se njen muž već vidi kao naslednik Baracka Obame, Jada ne bi bila srećna u ulozi Prve dame. “Nije to za mene”, kratko je komentarisala, ali i dodala kako uvek prati politička zbivanja “Zalažem se za promenu obrazovnog sistema i učestvovaću u bilo kakvoj vrsti kampanje u svrhu tog cilja”, rekla je Jada. “Will i ja želimo ostaviti traga na ovom planetu. I pri tome mislim na puno ozbiljnije stvari od filmova”, dodala je glumica.

Jada Pinkett i Will Smith su oduvek socijalno osvešteni i angažovani. Veliki filantropi, poznati su po humanitarnom radu, a osnovali su i dobrotvornu organizaciju “Smith family foundation” koja pomaže mladim ljudima u urbanim sredinama.

OSTAVI KOMENTAR