202
Will Smith veruje u vanzemaljce, smatra Gagu jednim od njih

Will Smith veruje u vanzemaljce, smatra Gagu jednim od njih

202
SHARE

Glumac priznaje kako ga uopšte ne bi iznenadilo ako se jednom utvrdi da Lady Gaga nije sa ove planete.

null

On kaže i kako kako ne zna da li vanzemaljci postoje, ali i da je glupo reći da ih definitivno nema. “Ono što sigurno znam jeste da ne znam”, rekao je u razgovoru za BBC. “Svaka tvrdnja je prilično apsurdna. Bilo bi podjednako glupo reći da ne postoje vanzemaljci kao i reći da oni postoje. Imam vrlo otvoren um.”

null

Upitan za koje slavne ličnosti misli da su u stvari vanzemaljci, Will je kao iz topa odgovorio: “Radio sam sa ljudima koji su vrlo upitni…Ne bi me iznenadilo ukoliko se ispostavi da je Lady Gaga vanzemaljac. Ako je sa druge planete, ne bih bio iznenađen.”

FOTO: SIPA

12 KOMENTARA

  1. Pa glupo je da mislis da ne postoji niko osim nas u svemiru koji je beskonacan..ne mora da znaci da postoje,ali ne mora da znaci ni da ne postoje…Ja mislim da ih verovatno postoji na desetine….

  2. I ja,msm svemir je beskonacan,a da smo samo mi u njemu mi ne deluje moguce,tako da,hahaha mozda su oni swuda oko nas…xDD

  3. To sto ti verujes u Boga,ne osporava cinjenicu koliki je svemir….A i Bog je stvorio svemir,tako da je mogao da stvori i jos nekoga osim nas,nikada nije rekao da nije….Ja verujem u Boga i postujem obicaje,ali to da je on sve stvorio je glupost…ja verujem u teoriju evolucije i cinjenice…

  4. @Jahnny94 Tako je! Cinjenice pre svega! U Bibliji pise da je vasiona stara ,,samo,, 5000 god, a utvrdjeno je da je zemlja stara 4,5 milijarde :D Verujem i ja u Boga!

OSTAVI KOMENTAR

Vašu sliku možete dodati komentari preko ovog linka.