Start Stars Hot News! Will Smith: “Nikad ne bih rekao svojoj deci da raspreme svoje sobe”

Will Smith: “Nikad ne bih rekao svojoj deci da raspreme svoje sobe”

SHARE

Will & Jaden Smith Visit BBC Radio 1

Will Smith važi za jednog od najkul tata u Holivudu, a druga deca sad još više mogu da budu ljubomorna na Willow i Jadena. Naime, Will nikad od njih ne traži da raspremaju svoje sobe!

Glumac kaže da svojoj deci daje više slobode, jer ne želi da se oni osećaju kao robovi. “Moj stil vaspitanja sličan je onom koji su primenjivali moji roditelji, minus princip vlasništva…Mislim, posebno u crnačkim porodicama, postoji koncept da su deca vlasništvo a ja i moja supruga Jada smo to shvatili, pa smo oslobodili klince. Poštujemo našu decu kao što poštujemo druge osobe.”

Will & Jaden Smith Visit BBC Radio 1

“Mislim tu na stvari kao što je spremanje sobe. Nikad ne biste rekli odrasloj osobi da skloni stvari iza sebe, tako da mi to ne radimo s našom decom. Mi im ipak kažemo ‘Ova soba nije vaša – to je naša soba i mi vam je pozajmljujemo. Kao što biste odrasloj osobi rekli ako biste joj pozajmili svoja kola ‘Ej čoveče, očisti mi auto! Nemoj da ga voziš tako prljavog.’ Zato mi našoj deci kažemo da spreme sobe koje im mi dozvoljavamo da koriste.”

IZVOR: Life Content
FOTO: FAME

OSTAVI KOMENTAR