239
Will Smith: “Nikad ne bih rekao svojoj deci da raspreme svoje sobe”

Will Smith: “Nikad ne bih rekao svojoj deci da raspreme svoje sobe”

239
SHARE

Will & Jaden Smith Visit BBC Radio 1

Will Smith važi za jednog od najkul tata u Holivudu, a druga deca sad još više mogu da budu ljubomorna na Willow i Jadena. Naime, Will nikad od njih ne traži da raspremaju svoje sobe!

Glumac kaže da svojoj deci daje više slobode, jer ne želi da se oni osećaju kao robovi. “Moj stil vaspitanja sličan je onom koji su primenjivali moji roditelji, minus princip vlasništva…Mislim, posebno u crnačkim porodicama, postoji koncept da su deca vlasništvo a ja i moja supruga Jada smo to shvatili, pa smo oslobodili klince. Poštujemo našu decu kao što poštujemo druge osobe.”

Will & Jaden Smith Visit BBC Radio 1

“Mislim tu na stvari kao što je spremanje sobe. Nikad ne biste rekli odrasloj osobi da skloni stvari iza sebe, tako da mi to ne radimo s našom decom. Mi im ipak kažemo ‘Ova soba nije vaša – to je naša soba i mi vam je pozajmljujemo. Kao što biste odrasloj osobi rekli ako biste joj pozajmili svoja kola ‘Ej čoveče, očisti mi auto! Nemoj da ga voziš tako prljavog.’ Zato mi našoj deci kažemo da spreme sobe koje im mi dozvoljavamo da koriste.”

IZVOR: Life Content
FOTO: FAME

10 KOMENTARA

  1. Slazem se sa njim da deca ne treba da se osecaju kao robovi, ali ovo je ipak previse slobode, bar po meni!

  2. MENI MAMA NIKAD NEKAZE DA SPREMIM SVOJU SOBU….MADA JE ONA UGLAVNOM SREDJENA :) AL NERAZUMEM OVU ZADNJU RECENICU

    ,,Zato mi našoj deci kažemo da spreme sobe koje im mi dozvoljavamo da koriste.”

    NEKONTAM :)

  3. O Boze, bolje reci detetu da pospremi sobu nego da mu kazes da pocisti sobu koju mu ti dajes da koristi!!! Alooo!!! Ja bih se osecala k’o da sam gost, ne dete njihovo!!! Koja budalastina, da ne verujes!!! Uredu je reci detetu da pospremi sobu, to ne znaci da je rob… Soba koju koriste, e da se prekrstis i desnom i levom rukom tri puta…! Malo preostre reci, dete zna da ce napustiti tu kucu jednog dana, ali ovako da mu govore jos kada nema ni 18 godina, msm stvarno…

  4. Cuj ovo “da se ne oseca kao rob”, zive oni na visokoj nozi za robove…to je lose vaspitanje,cine im samo magarecu uslugu videcete za par godina kad ih ih ne budu mogli obuzdati jer su im dali previse slobode

OSTAVI KOMENTAR

Vašu sliku možete dodati komentari preko ovog linka.