245
Will Smith i Marc Anthony se grlili pred fotoaparatima

Will Smith i Marc Anthony se grlili pred fotoaparatima

245
SHARE

Kako bi negirali medijske napise o vezi Jade Pinkett-Smith i Marca Anthonyja, Will Smith i Marc odlučili su provesti vreme zajedno na javnom mestu pozirajući prisutnima u navodno ugodnom druženju.

Samo nekoliko nedelja nakon šokantne vesti o ljubavnoj aferi Jade Pinkett-Smith i Marca Anthonyja, fotografi su usnimili jednog od protagonista (Marca Anthonyja) i ključnog antagonista (Willa Smitha) te navodne ljubavne priče u veselom, utoliko neočekivanom, druženju na utakmici američkog fudbala.

Pevač i glumac družili su se u VIP loži na utakmici Miami Dolphinsa, čiji je Anthony delimični vlasnik, i New England Patriotsa. Pred fotografima su se grlili, snažno šireći osmehe i navodnu dobru volju. Možda razlog tome leži i u činjenici da kamena spoticanja između prijatelja, Jade Pinkett-Smith nije bilo u blizini.

U intervjuu za Nightline Marc Anthony prokomentirao je celi čudnovati ljubavni trougao osmehom. ‘Cela ta priča je neopisivo smešna. Smejali smo se jer smo godinama najbolji prijatelji – Jada, Jennifer, ja, Will – godinama!’

 

11 KOMENTARA

  1. POZZZ WIKIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIII <333333333333333333333333333333333

  2. wvooo nista skola..dosada…hahaha kod tb..koji si ti bese razred :D <333333 nedosajalo mi je nase dopisivanje :D

  3. MOLim pa kako Mrav ili Pauk…auuuu pa kad ti se to desilo :( esi isla kod lekara..i koju te ruku ujeo :( jojjjj sua moja bice sve uredu ja ti kazem :)

  4. aaaa dusa brzo ce proci..verovatno nije onaj normalan mrav.lol..sve ce biti u redu ides u sk.? ako ne boli te uvo hahaha :D …a ovo oko ruke ce brzo proci :D

OSTAVI KOMENTAR

Vašu sliku možete dodati komentari preko ovog linka.