Start Stars Hot News! Will Smith i Marc Anthony se grlili pred fotoaparatima

Will Smith i Marc Anthony se grlili pred fotoaparatima

SHARE

Kako bi negirali medijske napise o vezi Jade Pinkett-Smith i Marca Anthonyja, Will Smith i Marc odlučili su provesti vreme zajedno na javnom mestu pozirajući prisutnima u navodno ugodnom druženju.

Samo nekoliko nedelja nakon šokantne vesti o ljubavnoj aferi Jade Pinkett-Smith i Marca Anthonyja, fotografi su usnimili jednog od protagonista (Marca Anthonyja) i ključnog antagonista (Willa Smitha) te navodne ljubavne priče u veselom, utoliko neočekivanom, druženju na utakmici američkog fudbala.

Pevač i glumac družili su se u VIP loži na utakmici Miami Dolphinsa, čiji je Anthony delimični vlasnik, i New England Patriotsa. Pred fotografima su se grlili, snažno šireći osmehe i navodnu dobru volju. Možda razlog tome leži i u činjenici da kamena spoticanja između prijatelja, Jade Pinkett-Smith nije bilo u blizini.

U intervjuu za Nightline Marc Anthony prokomentirao je celi čudnovati ljubavni trougao osmehom. ‘Cela ta priča je neopisivo smešna. Smejali smo se jer smo godinama najbolji prijatelji – Jada, Jennifer, ja, Will – godinama!’

 

OSTAVI KOMENTAR