Start Stars Hot News! Will.i.am: Voleo bih da radim u X Factoru

Will.i.am: Voleo bih da radim u X Factoru

SHARE

Iako je drugu godinu zaredom sudija u šouu “The Voice”, Will.I.Am je otkrio da mu ne bi smetalo da se pojavi i u konkuretskom šouu “X Factor” i da sarađuje sa njegovim idejnim tvorcem Simonom Cowellom.

Ekscentrični muzičar rekao je za metro da misli da je “X Factor” sjajan šou: “Kad ne bih radio The Voice, onda da, sviđa mi se X Factor. To je odlična emisija”, rekao je on za Metro. On je rekao i da je pomagao Britney Spears dok je ona bila sudija u X Factoru: “Bio sam mentor Britney u kući sudija američkog X Factora prošle godine uprkos tome što sam u Britaniji u konkurentskom šouu. Ljudi mogu da govore ružno i Simonu, mogu da rade šta god žele, ali po mom mišljenju on je dobar lik. Nemam nikakvih sukoba sa Simonom”, otkrio je on. Ipak, dodao je da mu se nije svidelo Simonovo ponašanje prema njegovoj prijateljici Cheryl Cole.
Uprkos tome što se The Voice ove sezone bori da dostigne gledanost Simonovih emisija, Will kaže da mu je ova sezona mnogo bolja od prethodne. “Sviđa mi se ovogodišnji The Voice 80 puta više nego prošlogodišnji. Prošle godine sve je bilo novo pa nisam znao šta se dešava i bio sam stidljiv. Jessy J mi je pomogla da to prevaziđem”, kaže on.

Autor: Life Content

OSTAVI KOMENTAR