125
will.i.am tvrdi: “Ja sam uveo Nicole Scherzinger u Pussycat Dolls”

will.i.am tvrdi: “Ja sam uveo Nicole Scherzinger u Pussycat Dolls”

125
SHARE

null

will.i.am pohvalio se kako je on dao veliki doprinos početku karijere Nicole Scherzinger jer je insistirao na tome da pevačica postane članica ove grupe.

will.i.am kaže da je preporučio Nicole za vodeću pevačicu Pussycat Dollsa šefu njihove izdavačke kuće, Jimmyju Lovineu. “Jednog dana Nicole me je nazvala i rekla mi ‘will, želim da odem na audiciju. Možeš li da me ubaciš?'”, prisećao se on tog događaja za vreme četa na Google+ Hangoutu. “Ja sam zato bio u fazonu ‘Hej Jimmy, znam tu devojku koja bi bila super za Pussycat Dolls. Zatim sam nju predstavio njemu i tako je ušla u grupu. Ja i Nicole se držimo zajedno, bez obzira na to šta nam se dešava u karijeri – ona je tu za mene. Ne znam nikog ko peva kao ona. Ona može sve!”

IZVOR: Life Content

1 KOMENTAR

  1. +4 Oceni negativno -1 Oceni pozitivno +1andjelaThEwAnTeD....PERKA 4EVER....P I J...T I N......NATHAN I LOVE YA SOOOO MUCH...TI SI NAJLEPSI DECKO NA SVETU..........EMA-KRALJICA...ANA I NEMANJA-GOLUPCICI......Sofija je srpska Taylor Swift..a alex je sexy.......dajana-srce moje..NESA I JASNA....

    ako si brt…..da nije bilo nje,ne bi bilo isto…nicole je prelepa,i volim sto mi kazu da licim na nju…i <3 u NICOLE..<3

    link to encrypted-tbn3.gstatic.com…..HOOOOOOOOOOT

OSTAVI KOMENTAR

Vašu sliku možete dodati komentari preko ovog linka.