120
Will.I.Am otkriva: Patim od hiperaktivnosti

Will.I.Am otkriva: Patim od hiperaktivnosti

120
SHARE

Poznati muzičar will.i.am otkrio je da pati od mentalnog poremećaja ADHD, koja podrazumeva nedostatak pažnje, hiperaktivnost i impulsivnost.

Zvezda grupe “Black Eyed Peas” rekao je u razgovoru za The Mirror da mu je često teško da kontroliše i usmeri svoje misli zbog toga. “Imam sve te stvari u svojoj glavi u istom trenutku dok nešto radim i ne znam kako da stanem ili da usporim.” Uprkos tome, 38-godišnji Will, čiji je novi album #willpower nedavno objavljen, kaže da mu to pomaže da stvara. “Teško mi je da održim pažnju i ne mogu da sedim mirno, stalno se pomeram i razmišljam o gomili stvari. Ali sve to mi pomaže u studiju i na sastancima da dođem do kreativnih ideja”, rekao je on. I pored svog poremećaja, on se sjajno snašao u ulozi sudije u šouu The Voice.

Autor: Life Content

3 KOMENTARA

  1. Oceni negativno -1 Oceni pozitivno +1andjelaThEwAnTeD....PERKA 4EVER....P I J...T I N......NATHAN I LOVE YA SOOOO MUCH...TI SI NAJLEPSI DECKO NA SVETU..........EMA-KRALJICA...ANA I NEMANJA-GOLUPCICI......Sofija je srpska Taylor Swift..a alex je sexy.......dajana-srce moje..NESA I JASNA....

    auuuuuuuuuu..<3

OSTAVI KOMENTAR

Vašu sliku možete dodati komentari preko ovog linka.