142
Will.I.Am otkriva detalje o novom albumu Britney Spears!

Will.I.Am otkriva detalje o novom albumu Britney Spears!

142
SHARE

Britney Spears Is A 'Spiritual Gangster'

Will.I.Am dao nam je nagoveštaj onoga što ćemo moći da čujemo na osmom studijskom albumu Britney Spears, a sudeći po tome, ovaj album postaće jedan od njenih najboljih.

Zvezda grupe “Black Eyed Peas” zadužen je kao izvršni producent za Britneynovom novom izdanju i u razgovoru za E! News rekao je da su nove pesme pravo osveženje.
“Ima dosta ličnih, suptilnih pesama, ali i onih oštrih i žestokih”, rekao je on.
Ovo nije prvi put da njih dvoje sarađuju. Zajedno su snimili i popularni hit “Scream and Shout”, a Britney je tokom avgusta dosta vremena provodila u Willovom studiju.

The 66th Annual Cannes Film Festival - Will.i.am & Redfoo Perform At The VIP Room

“Veoma sam ponosan na nju i njenu posvećenost i na to koliko je disciplinovana i koncentrisana u studiju. I koliko je strastvena u pogledu uspeha”, dodao je Will, te otkrio ponešto o njenim predstojećim nastupima u Las Vegasu.
“Jedva čekam da počnu ti nastupi. Želim da idem tamo i da joj pružim podršku, da nastupam sa njom. Ovaj album, po mom mišljenju, biće jedan od njenih najboljih.”

Izvor: Life Content
Foto: FAME

5 KOMENTARA

  1. Its Britney Bitch.Naravno da ce biti puno hitova realno, i njeni stari hitovi se i dalje slusaju.Inace bas mi je nesto slatka njena grimasa na slici.

  2. I naravno prvi komentar mi nisu objavili,a nisam vredjala nikoga,samo sam rekla da za sve stavljate neke ruzne slike,samo za vasu Selenu naslovnice i neke sa dodela.

OSTAVI KOMENTAR

Vašu sliku možete dodati komentari preko ovog linka.