183
Will.i.am: “Black Eyed Peas će se ponovo okupiti”

Will.i.am: “Black Eyed Peas će se ponovo okupiti”

183
SHARE

Slavni muzičar Will.i.am izjavio je da se njegov bend Black Eyed Peas nije raspao zauvek i da su samo napravili pauzu u karijeri. 

Will i ostali članovi grupe – Apl.de.ap, Taboo i Fergie – objavili su da se rastaju u novembru 2011. godine i da će se okrenuti svojim solo karijerama. Od tada, Fergie je izjavila da uživa u toj pauzi i u odmaranju od napornih obaveza koje je imala tokom postojanja benda, dok je Will iskoristio priliku da sarađuje sa velikim brojem drugih muzičara, poput Britney Spears i Cheryl Cole, kao i da učestvuje kao sudija u britanskoj verziji šoua The Voice. Ipak, pored toga što je izuzetno napredovao u solo karijeri, on insistira na tome da će Black Eyed Peace ponovo stvarati muziku jednog dana. “Mi samo pravimo malu pauzu i ja pokušavam da maksimalno iskoristim vreme koje imam. To je samo zasluženi odmor”, rekao je on za Access Hollywood.

IZVOR: Life Content

FOTO: Sipa

12 KOMENTARA

 1. Meni oni nisu uopste losi,imaju dobre pjesme!^.^…. :P

 2. Slusala sam samo njih dok se nisu rastali,pa jos malo posle, a onda se pojavila najsavršenija petorka na svetuuu….One Direction!  
  Jedva čekam da se Black Eyed Peas ponovo okupi :D <3 <3 <3 <3 <3 <3 

 3. +6 Oceni negativno -1 Oceni pozitivno +1Love you:Miley Cyrus,Demi Lovato,One Direction,Justin Bieber,Justice Crew,Little Mix,Nicki Minaj,Drake,Lil Wayne,Rihanna,Chis Brown,Pitbull,Jessie J,Jennifer Lopez,Fun,David Guetta,No Doubt,The Twilight Saga

  TO MI RECI! *OOOOOOOOOOOOOOOOOO*
  SAVRSENA CETVORKA PONOVO NA OKUPU! *OOOOOOOOOOOOO*
  PRESRECNA SAM! *OOOOOOOOOOO*

OSTAVI KOMENTAR

Vašu sliku možete dodati komentari preko ovog linka.