Start Stars Hot News! Whoopi Goldberg odbranila Mela Gibsona, a Oksanu nazvala lažljivicom željnom novca

Whoopi Goldberg odbranila Mela Gibsona, a Oksanu nazvala lažljivicom željnom novca

SHARE

Osim što je stala u odbranu Mela Gibsona, Whoopi Goldberg popljuvala je Ruskinju Oksanu Grigorievu jer smatra da ona nije nikakva žrtva njegovog zlostavljanja. Naime, popularna glumica nedavno je izjavila da jako dobro poznaje Mela te da on nije rasista, kako ga neki nazivaju, a sada je pak rekla da ne veruje Oksaninim glupostima jer, da je istina to sve što priča u medijima, onda je već odavno trebala zlostavljanje prijaviti policiji.

“Je li Oksana nazvala policiju kada ju je Mel udario? Nije… Ako te muškarac udari dok u naručju držiš malu bebu, onda bi prvo trebala obavestiti policiju?! Razumem da nije svim žrtvama lako, ali ne verujem njenim sranjima. Mislim da je ona samo htela lovu”, rekla je tamnoputa glumica.

Dok se neki slažu s Whoopi, neki pak smatraju da nije u redu što se okomila na Oksanu, a ne na Mela, koji je svoju bivšu devojku navodno psihički i fizički zlostavljao. “Mislim da je nepošteno stvarati zaključke zbog kojih Oksana nije odmah nazvala policiju. Whoopi, uvek sam se divila tvom talentu, radu i gledištu. Znam da se brineš o pravima žena i zato nam pomozi da prekinemo nasilje nad ženama i decom. Trebaš nam na našoj strani, strani žrtava”, napisala je u otvorenom pismu medijima Gloria Allred, poznata i moćna advokatica brojnih zvezda, koja je ogorčena izjavama glumice.

OSTAVI KOMENTAR