Start Stars Hot News! Whitney Houston izgubila svest pa se udavila?

Whitney Houston izgubila svest pa se udavila?

SHARE

Tačan uzrok smrti Whitney Houston još uvek nije poznat, iako je obdukcija dovršena. Kako prenosi TMZ, sumnje u to da se utopila u kadi dodatno je pojačala činjenica da je pevačici pronađena voda u plućima, ali za objavu tačnog uzroka smrti čekaju se rezultati toksikološke analize, koji bi trebali da stigne za četiri do šest nedelja.

Veruje se da je Whitney zaspala ili se onesvestila u kadi pa se potom utopila, ali postoji i mogućnost da je već bila mrtva u trenutku kad je njena glava otkliznula pod površinu vode. Nesvestica je mogla biti uzrokovana kombinacijom alkohola i Xanaxa, kojeg je pevačica navodno redovno uzimala za smirenje pre velikih nastupa.

Photobucket

Podsetimo, pevačka zvezda je pronađena mrtva u hotelskoj sobi na Beverli Hilsu u subotu posleppodne. Zabrinuti što je Whitney u kupatilu bila duže od sat vremena, a došlo je vreme da se počne spremati za nastup na partiju Clivea Davisa, koji se održavao uoči dodele Gremija, njen stilist, frizerka i dvojica telohranitelja odlučili sud a je potraže.

Photobucket

Pokucali su na vrata kupatila, a kako nije bilo odgovora, frizerka je ušla u kupatilo kako bi proverila da li je sve u redu. Odmah je vrisnula pa je u kupatilo uleteo i Whitneyin telohranitelj i izvukao pevačicu iz kade. Kad su je pronašli lice joj je bilo pod vodom, a noge na ivici kade, kao da je otkliznula u nju. Telo joj je već bilo hladno i iako su odmah započeli s oživljavanjem, za Whitney je već bilo prekasno. Ubrzo je stigla i hitna pomoć, ali nisu mogli ništa drugo nego da proglase vreme smrti – 15.55 sati prema lokalnom vremenu.

OSTAVI KOMENTAR