Start Stars Hot News! Whitney Houston biće sahranjena krajem nedelje

Whitney Houston biće sahranjena krajem nedelje

SHARE

Telo Whitney Houston po završetku obdukcije, budući da nema tragova nasilne smrti, predato je njenoj porodici. Pogreb će, kako prenose američki mediji, biti krajem nedelje u Nju Džersiju.

Photobucket

Sumnja se kako je Whitney ubio koktel lekova koji se izdaju na recept i alkohola. TMZ je objavio kako je poslednje što je Whitney naručila u sobu bilo hamburger, pomfrit, sendvič od ćuretine i jalapenos papričice, a pila je šampanjac i pivo. Među lekovima pronađenim u njenoj sobi bile su tablete ibuprofena (protiv bolova), xanax (antidepresiv), midol (za menstrualne grčeve) i antibiotik amoksicilin (za bakterijske infekcije).

Među onima koji su došli da ostave cveće za preminulu pevačku divu pred Beverli Hilton hotelom bili su i Paul McCartney i njegova supruga Nancy Shevell. Par je položio buket žutih ruža pa su se pozdravili s Whitneyinim obožavaocima i razgovarali s njima o tome koliko su voleli Whitney.

Photobucket

Američki predsednik Barack Obama izrazio je svoje saučešće porodici i zabrinutost za Whitneyinu kćerku Bobbi Kristinu, koja je hitno hospitalizovana na dan majčine smrti. Devojka je navodno suicidalna. “Njegove su misli i molitve uz porodicu Whitney Houston, posebno uz njenu kćer”, izvestila je portparolka Bele kuće.

OSTAVI KOMENTAR