Start Stars Hot News! Vruća scena seksa Angeline Jolie i Johnnyja Deppa biće izbačena iz filma...

Vruća scena seksa Angeline Jolie i Johnnyja Deppa biće izbačena iz filma The Tourist

SHARE

Vruća scena seksa pod tušem koju su u svom novom filmu “The Tourist” odglumili Angelina Jolie i Johnny Depp, biće isečena. Uprkos najavama da se radi o jednoj od najseksi scena ikad viđenih na velikom ekranu, odlučeno je da će biti uklonjena iz filma, i to na zahtev Deppove dugogodišnje devojke Vanesse Paradis.

Ona je navodno poludela kad je saznala da će filmski par glumiti seks pod tušem te je isprva molila Johnnyja da se povuče iz projekta. Kad joj to nije uspelo, dala je sve od sebe da se snimljena scena izbaci iz filma i uspela u tome. “Vršila je iznimno velik pritisak na Johnnyja i rekla kako želi da se scena iseče. On je nakon toga producentima rekao da zbog scene film izgleda jeftino i oni su ga vrlo verovatno poslušali”, rekao je izvor iz Hollywooda za Daily Mail.

Prema kopiji scenarija do koje je došao američki časopis Life & Style, Johnny Depp igra turistu kojeg u vozu zavede agentica Interpola Angelina Jolie. U filmu on slučajno naleti pod tuš u trenutku kad je ona tamo te je podigne, pritisne uz staklo i pomahnitalo ljubi. Ona se, onako mokra, čvrsto stisne uz njega i par strastveno vodi ljubav. Vanessa Paradis se navodno uplašila Angelinine reputacije “gutačice muškaraca” te je očajnički nagovarala Deppa da se povuče, ali on je pristao samo da na to da se scena seksa izbaci iz filma. Premijera filma u Americi će biti sledećeg meseca.

OSTAVI KOMENTAR