Start Stars Hot News! “Vratio sam se!”: Eminem premijerno predstavio novi singl!

“Vratio sam se!”: Eminem premijerno predstavio novi singl!

SHARE

eminem

Nakon par godina pauze, jedan od najpopularnijih repera na planeti, Eminem, vratio se na muzičku scenu premijerno predstavljajući svoj novi singl “Survival”.

Iako nova pesma još uvek nije zvanično objavljena, fanovi mogu da je čuju pošto se nalazi u trejleru za video igru “Call of Duty: Ghosts”. U singlu mu je podršku pružila pevačica Liz Rodriguez, a za produkciju je, zajedno sa Eminemom radio DJ Khalil. Nema sumnje da će fanovi slavnog repera biti oduševljeni novom muzikom, a da Slim Shady planira ovom pesmom da se ponovo nađe na vrhu top lista, potvrđuje jedan od stihova: “Vratio sam se sa novom himnom!”
Eminemov dobar prijatelj i saradnik Dr Dre u martu je izjavio da je Eminem završio rad na novom albumu, koji će uslediti nakon izdanja “Recovery” iz 2010. godine, sa kojeg su se izdvojili hitovi “Love The Way You Lie” i “Not Afraid”. Novi album trebalo je da bude objavljen u maju, ali su iz njegove diskografske kuće objavili da je objavljivanje odloženo, pa još uvek nije poznato kada ćemo čuti nove pesme.

http://youtu.be/cPA9w5rp3Y4

Izvor: Life Content

OSTAVI KOMENTAR