172
Vraćaju se “prave” Sugababes: originalna trojka snima novi album

Vraćaju se “prave” Sugababes: originalna trojka snima novi album

172
SHARE

Originalna postava britanskog benda Sugababes potpisala je novi ugovor s izdavačkom kućom. Keisha Buchanan, Siobhán Donaghy i Mutya Buena potpisale su za Polydor Records, javlja The Sun, ali novi će materijal izdati pod novim, još nepoznatim imenom.

Neimenovani izvor izjavio je: „Godinu dana rade na novom materijalu s nekim vrhunskim tekstopiscima i producentima. Izdavač je počeo da bira pesme za koje misle da bi im pomogle da vrate staru slavu da mogu da nastave tačno tamo gde su stale“.

O trima devojkama ponovo će brinuti Felix Howard koji je napisao njihov najveći hit, „Overload“, a moraće da promene naziv benda  sobzirom da pod imenom „Sugababes“ rade tri druge devojke, Heidi Range, Amelle Berrabah i Jade Ewen. Originalna postava Sugababes oformljena je 1998. godine, a debitantski album „One Touch“ izdale su 2000. godine, Donaghy je bend napustila 2001. godine i tad ju je zamenila Heidi Range. Buena je otišla 2005, a Buchanan poslednja 2009. godine.

7 KOMENTARA

  1. OMG!Tako sam ponosna na njih!Tako su predivne!Jedva čekam da čujem neš’ novo od njih!I  LOVE YOU GIRLS!lol<3<3<3

  2. Kad nijedna nije uspela solo, sto su pa odlazile, sad im treba come back i lova… Ali podrzavam ideju ;) Predlog za ime – Sugaroots :)

OSTAVI KOMENTAR

Vašu sliku možete dodati komentari preko ovog linka.