534
Voštana figura Emme Watson potpuno podelila fanove

Voštana figura Emme Watson potpuno podelila fanove

534
SHARE

null

Emma Watson dobila je svoju voštanu repliku u muzeju Madame Tussauds ali čini se da fanovi baš i nisu najzadovoljniji kako je sve ispalo.

Emma je urađena u sedećom položaju a ostavljeno je dovoljno prostora da fanovi sednu pored nje. Ipak, ako je suditi po njihovom komentarima, ne treba očekivatu gužvu u muzeju. Neki od stavova koje smo mogli da pročitamo na tviteru glase: “Voštana Emma Watson uopšte ne liči na pravu Emmu Watson”, “Voštana Emma Watson je užasna, uopšte ne liči na nju” ili “Figura uopšte ne liči na nju! Obrazi su joj suviše bucmasti! To nije Emma ;)”

null

Sa druge strane, dobar deo obožavalaca je oduševljen pa stižu i komentari kao što su: “Morate voleti novu voštanu figuru Emme Watson. Uspela si Em!”, “Dobila je voštanu figuru, dobila je sve MTV nagradu, sve u jednom danu” ili jednostavno, “Ovo je savršeno!!” Da čujemo vas, da li je figura Emme Watson dovoljno dobra da biste se slikali pored nje?

IZVOR: Life Content

20 KOMENTARA

  1. Meni se bas svidjaa….♥ Dok na primer moja sestra kaze da izgleda starije nego u stvarnosti, ali ja to uopste ne promecujem… :)

  2. Zaista liči na nju, ali za nekih 10-ak godina… Izgleda malo starije i bucmastije, ali ipak treba i ovo napraviti. SVAKA ČAST!

  3. Meni je voštana figura Emme Watson super i liči na nju.NaraFno da bih se slikala pored nje! :) ♥ ♥

  4. sta fanovi lupaju ko prava je dok nisam videla naslov mislila sam da je ovo prava Emma!!!!!!! bas je coooll!!!!

  5. Ja lično mislim da je lepša u stvarnosti,što je i normalno.:D
    Inače,figura joj je sjaajna.:)
    Tvoj sam najveći fan,Emmice!:) ♥

OSTAVI KOMENTAR

Vašu sliku možete dodati komentari preko ovog linka.