520
Volite Justina Biebera? Pustite onda ovo vašim tatama!

Volite Justina Biebera? Pustite onda ovo vašim tatama!

520
SHARE

Naime, mladi pevač snimio je video poruku koju je namenio očevima svojih obožavateljki, gde ih uverava da je dobar uzor njihovim kćerkama.

Pop zvezda napravio je promotivni film za svoj ženski miris “Someday” gde se direktno obraća svim tatama, moleći ih da se ne suprotstavljaju svojim kćerkama koje su zaljubljene u njega. U šaljivom klipu, Bieber kaže da je bolje da njihove kćerke obožavaju njega, jer će tako ignorisati momke iz komšiluka.

JB kaže: “Hej tata, ovde je Justin, tvoja kćerka htela bi da popričamo. Mislim da smo krenuli loše, mislim razumem ja to, ja sam super mega zvezda i imam punu glavu kose…Ali, moglo je biti i gore. Razmisli o tome. Momci njenih godina…Pa, sećaš se kad si bio star kao ona? Da, baš tako…Ja odvlačim pažnju. Neće ni misliti na njega, pa mi se jednog dana možeš i zahvaliti.”

[youtube FFcu2ulqNYY]

“Znači, sledeći put kad čuješ da vrišti moje ime, opusti se. Bolje je to nego da viče za momkom koji živi u susedstvu. Zar nisam u pravu?”

29 KOMENTARA

 1. Bieber Kralj…on i njegove lude ideje <333 obozavam ga :DD pustila ja tati
  Ttata:pa ovaj tvoj Bieber je upravu…..x)
  Ja:neko reko da nije x)

 2. AJDE DECKO PROSETAJ, SELI SE SA PLANETE!
  KOJI SELJAK, U OVO STVORENJE NE ZNAM KO MOZE DA BUDE ZALJUBLJEN, SAMO NEKE NAPACENE DUSE.
  OVO SAMO MAJKA MOZE DA VOLI, I TO PRED GOSTIMA!!!

 3. samo hoce vecu medijsku paznju a kolko sam primetio voli da se hvali…..ja sam super zvezda…WoW,Michael Jackson je bio najveca zvezda pa se nije hvalio….a devojke bolje da vise obracaju paznju na nekog iz susedstva (REALNO) nego da pate za nekim koga nikad nece videti…

 4. reakcija mog caleta: daj bre,skloni mi tog pedera -.-
  niko ne sme tako da prica o mom Biebsu! #BelieberForever<3

 5. JOooj jesu ovi hejteri cudni meni nije jasno zasto se petljaju u sve dali je vama posao da vrijeđate i time pokazujete kakvi ste stvarno .. Jadno -.-Znam da i ima beliebera koji su bas dosadni i smaraju ali isto tako i ima i hejtera koji su i dosadni i smaraju a i ima normalnih kao ne vole Justina i boli ih briga.. Da jos jedna stvar NISU SVI BELIEBERI ZALJUBLJENII OPSJEDNUTI JUSTINOM !!!

OSTAVI KOMENTAR

Vašu sliku možete dodati komentari preko ovog linka.