256
“Volimo Miley!”: Devojke iz Little Mixa žele duet sa slavnom koleginicom

“Volimo Miley!”: Devojke iz Little Mixa žele duet sa slavnom koleginicom

256
SHARE

2013 Teen Choice Awards - Arrivals

Little Mix upoznale su Miley Cyrus prošlog vikenda i od tad ne prestaju da pričaju o njoj – naravno, isključivo na pozitivan način!

Četiri devojke imale su priliku da se druže sa Fifth Harmony i Demi Lovato, ali njih je najveći utisak ostavila upravo Miley, koju ne mogu dovoljno da nahvale! “Ona je tako seksi! Sviđa nam se, prosto smo se zaljubile”, kaže Jesy Nelson. “Ona je neverovatna. Umiksujte ‘We Can’t Stop’ sa malo ‘DNA’ i videćete šta ćete dobiti”, dodala je Leigh-Anne Pinnock, sugerišući da bi njihova saradnja mogla da pruži odlične rezultate.

Autor: Life Content
FOTO: FAME

29 KOMENTARA

  1. Pa brate normalno kad si Directioner, retko da postoji Mixer koji ih voli zbog muzike a ne zato sto imaju veze sa 1D. ONE SU MENI SUPER I SVE TO, ALI NISAM NJIHOV FAN IAKO SAM DIRECTIONER. TOL’KO OD MENE, A TO STO SE BUNITE ZBOG DOPISIVANJA ME NE INTERESUJE. POZ OD MENE ZA SVE NAFUWANE MACE KOJE NEMAJU PRIJATELJE NA OVOM SAJTU.

  2. @ Directioner4Ever ooooo pa i ti nam se kafenises sa curama iz Little Mixa… Sigurno im i u solju gledas… A u muziku se razumes toliko da imas dvojku iz muzickog… Solja mleka pa u krevet sa tatom i mamom.

  3. directioner a ti kao ne pljujes miley na svakom postu kilometar losih recenica o njoj -.- odjebi keveti Miley da ih upropasti a svi zele saradnju sa njom,sto nije upropastila wiliama ili nekog od jonansa ili Britney secate se sta je rekla za nju i JAY Z-a?

  4. Ja njih obožavam iskreno,haha.Directioner sam,nisam Mixer da znam sve o njima ali ih jednostavno obožavam.Njihovi vokali,muzika,ma sve.Za mene su presavršene,ne zanima me ništa drugo<33.

OSTAVI KOMENTAR

Vašu sliku možete dodati komentari preko ovog linka.