Start Stars Hot News! Voditeljka “X Factora” iz Makedonije Snežana Velkov: “Makedonci imaju X Factor!”

Voditeljka “X Factora” iz Makedonije Snežana Velkov: “Makedonci imaju X Factor!”

SHARE

snezana velkov

Najpopulraniji pevački šou na planeti “X Factor” prikazivaće se od 29.10. i u Makedoniji na Sitel televiziji, a makedonski domaćin je dobro poznata TV voditeljka Snežena Velkov, koja je već 10 godina zaštitno lice ove popularne tv stanice.

O radu na “X Factor” projektu Snežana kaže:
“Počastvovana sam što mi je televizija Sitel još jednom ukazala poverenje: ovoga puta da budem domaćin jednog ogromnog projekta kakav je ‘X Factor’. Rad na najpopularnijem pevačkom šou programu na svetu za mene predstavlja pravi izazov, ispunjenje moje velike želje, ali je i velika odgovornost. Verujem da ću ispuniti očekivanja.”
Ne krijući zadovoljstvo što u programu priča i na maternjem jeziku, ova šarmantna mama dva preslatka dečaka kaže: “Radujem se što mogu pričati makedonski, ali trudim se da razumete i moj srpski. U toku audicija bilo mi je fenomenalno, kao u Holivudu. Scena ‘X Factora’, kandidati, žiri… Sve je bilo savršeno. Zaista sam se trudila da svakog takmičara opustim, što nije lako budući da većina ima veliku tremu. Neretko sam se protivila odlukama sudija, posebno ukoliko pošalju kući meni dragog kandidata, ali šta da radimo, žiri je taj koji odlučuje.”
Na pitanje kako se uklopila sa kolegom Banetom Jevtićem naša sagovornica, inače diplomirani filolog italijanskog jezika kaže: “Bane i ja smo se super zabavljali na snimanjima, što ćete imati priliku i da vidite u emisijama. Radovali smo se svakom prolazku kandidata u dalji krug takmičenja, a ja sam se pomalo i trudila da porastem u kadru, kako bih Banetu bila bar do ramena”, šaljivo kaže Snežana.
Na poslednje naše pitanje ko po njenom mišljenju sigurno ima “X Factor” popularna TV voditeljka odgovara: “Ja možda nemam, ali Makedonci sigurno imaju ‘X Factor’ i ovom prilikom pozivam sve da se u to i uvere od 29.10. kada očekujemo emitovanje prve epizode!”

OSTAVI KOMENTAR