Start Stars Hot News! Voditelj Brit Awardsa se izvinio Adele

Voditelj Brit Awardsa se izvinio Adele

SHARE

Nakon dodele Brit Awards i nesuvislog govora Georgea Michaela, koji je bio prezenter nagrade za album godine, započela je rasprava o tome da li je poznati pevač bio pijan ili drogiran te večeri.

null

“Je li George Michael bio drogiran? Njegov govor je bio nerazgovetan i izgledao je konfuzno”, zapitao se voditelj dodele, James Corden, koji je u intervjuu za britanski The Sun izrazio i svoj bes prema vođstvu ITV-a koje je od njega tražilo da prekine govor Adele, zbog čega je pevačica otišla s bine pokazujući srednji prst: “Nisam mogao da verujem da me traže da to učinim. Odgađao sam 15 sekundi. Hteli su da skrati jer je vreme isticalo”. Corden je odmah nakon završetka prenosa otišao u Adelinu garderobu kako bi joj se izvinio: “Nije se ljutila na mene, ali je bila jako uzrujana”.

null

Portparolski tim 48-godišnjeg Michaela, koji je bio i na lečenju od zavisnosti, demantovao je da je pevač tokom dodele Brit Awards bio pod uticajem alkohola ili narkotika. Dodali su i kako je njegova zbunjenost posledica jet-laga nakon dugog leta iz Australije u Veliku Britaniju.

OSTAVI KOMENTAR