467
Vladarkina miljenica: kraljica obasipa Kate Middleton poklonima

Vladarkina miljenica: kraljica obasipa Kate Middleton poklonima

467
SHARE

Kraljici Elizabethi očigledno se jako sviđa supruga njenog unuka Williama, Kate Middleton. Novopečenoj princezi kraljica je darovala nekoliko komada srebrnine kojima se uopšte ne može odrediti vrednost. Kate je dobila dva srebrna poslužavnika koji su ranije pripadali kraljičinom ocu, kralju Georgeu VI.

“To je slučaj bez presedana. Kraljica inače nikada ne poklanja tako skupocene darove novim članovima porodice. Ali Kate joj je jako draga, misli da je savršena supruga za Williama i želi da je bolje upozna i bude joj savetnica i pomogne joj da se snađe u novoj ulozi”, ispričao je jedan kraljevski izvor.

Kate i kraljica redovno komuniciraju telefonom, a njeno je veličanstvo uvereno kako je popularnost Kate i princa Williama jako važna za uspeh kraljevske porodice. Uverena je kako će njih dvoje osigurati odličnu budućnost monarhiji.

8 KOMENTARA

  1. Prelepa je…i svidja mi se kod nje sto se nije promijenila i sto je obicna…
    KATE I LOVE U SOO MUCH…!!!!!<3<3<3:*p0zZ….svima! ;)

  2. Baaas je slatka…..i meni se cini da je mnogo fina,i treba da je obasipaju poklonima :D .Ja sam tu celu kraljevsku porodicu mnogo zavolela……mnogo su mi slatki,a i obooozavam Englesku……… :D

OSTAVI KOMENTAR

Vašu sliku možete dodati komentari preko ovog linka.