725
Vladarke Ujedinjenog Kraljevstva: Little Mix na vrhu sa pesmom “Wings”

Vladarke Ujedinjenog Kraljevstva: Little Mix na vrhu sa pesmom “Wings”

725
SHARE

Little Mix još jednom su potvrdile da je pred njima sjajna karijera, jer danas proslavljuju prvo mesto na listi svog aktuelnog singla.

null

“Wings” je već neko vreme na našoj Pop top listi ali ne uspeva da se vine u vrh, dok je u UK stigao do pozicije broj 1! I to nije sve – novi singl pobednika X Factora najbrže je prodavan singl u 2012. godini, jer ga je kupilo više od 100.000 ljudi prošle nedelje.

“Woah! Broj 1! Želimo da se zahvalimo svim Little Mixerima koji su kupili singl”, stoji u izjavi benda. “Ostvarili ste naše snove. Ovo mnogo znači jer smo za Božić bile prve sa pesmom “Cannonball”, ali to nije stvarno naša pesma, tako da smo presrećne što smo sad prve sa pesmom koju smo napisale. Nastavite da je slušate i igrate uz nju u svojim spavaćim sobama!”

18 KOMENTARA

  1. hahaha kao da je nekog briga sta bismo mi bez njih a narocito bez perie pesmu nisam slusala i necu jer sto rece emira mogu da ostanem gluva msm devojke tamane psecu i maciju hranu i ne peru kosu…HOROR ali nema veze zasto bih se ja opterecivala njima nevazne su totalno (nisam ljubomorna)

OSTAVI KOMENTAR

Vašu sliku možete dodati komentari preko ovog linka.