Start Stars Hot News! Vladari Amerike! 1D na vrhu Billboardove liste albuma

Vladari Amerike! 1D na vrhu Billboardove liste albuma

SHARE

One Direction ostvarili su do sad nezabeležen uspeh u istoriji britanske muzike, jer su prvi muzičari iz ove zemlje čiji je prvi album odmah dospeo na vrh američke top liste.

null

Iako su već iskusili slavu, članovi benda još ne mogu da dođu sebi nakon ovog rezultata. “Ne možemo da verujemo da smo broj 1 u Americi. To je i više od ostvarenja sna. Želimo da se zahvalimo svakom fanu u Americi koji je kupio naš album i američkoj publici koja nas je podržavala”, rekao je Harry Styles.

null

Prošle nedelje prodato je 176.000 njihovih albuma,  a na vrhove digitalnih top lista stigli su za par minuta.  Niall Horan je sve prokomentarisao rečima: “Upravo smo saznali da smo broj 1 u Americi i kao što možete da zamislite, beskrajno smo srećni. Kad smo oformili grupu, nismo ni sanjali da ćemo doći u Ameriku, a kamoli izbaciti album ovde, tako da je boravak na prvom mestu nešto neverovatno za nas.”

Simon Cowell, u čijem X Factoru su momci debitovali kaže da je izuzetno srećan zbog njihovog uspeha: “Ne mogu biti srećniji zbog One Directiona, to je neverovatan uspeh. Zaslužuju ga. Imaju najbolje obožavaoce na svetu”.

OSTAVI KOMENTAR