Start Stars Hot News! Vinnie Jones oduševio 50 Centa gostovanjem u britanskom Celebrity Big Brotheru

Vinnie Jones oduševio 50 Centa gostovanjem u britanskom Celebrity Big Brotheru

SHARE

SIPAUSA30040545_000018

Vinnie Jones, koji je javnosti poznat kao penzionisani fudbaler i kao glumac, pre deset dana ušao je u britansku emisiju Celebrity Big Brothera.

Iako je show tek počeo, Vinnie je pokazao sve svoje kvalitete i tako oduševio nekoliko celebova koji su mu s oduševljenjem ponudili poslovnu saradnju. Od njih se najviše istaknuo reper 50 Cent koji je medijima otkrio da želi biti poslovni partner s nasilnim fudbalerom i to čim izađe iz Big Brother kuće.

“Oduvek sam obožavao britanske pubove i toliko sam vremena proveo u Londonu da sa sigurnošću mogu reći da nigde u svetu nema takvih kao tamo. Mnogi su pokušali kopirati originalnu ideju, ali nikome nije uspela. Hteo bih sklopiti partnerstvo s Vinniejem jer on je Britanac u svakom smislu te reči”, rekao je reper koji dodaje da bi prvi zajednički pub otvorili u New Yorku, a zatim u Los Angelesu gde Jones trenutno živi.

“Ako bi nam to pošlo za rukom mogli bi imati pubove po celom svetu, u svakom glavnom gradu”, izjavio je nimalo skromni 50 Cent dok ništa manje komplimenata nije imao ni Quentin Tarantino. “Vinnie je jedan od najvećih legendi i britanskih glumaca u poslednjoj deceniji”, priznao je popularni reditelj. Sudeći prema pohvalama, čini se kako se bivšem fudbaleru, osim poslovne saradnje s 50 Centom, smeši i neka nova uloga u nekom od kontroverznih filmova legendarnog Tarantina.

OSTAVI KOMENTAR