182
Vidno mršavija Jennifer Lopez na premijeri filma pokazala novu liniju

Vidno mršavija Jennifer Lopez na premijeri filma pokazala novu liniju

182
SHARE

Sinoć je u Los Angelesu premijerno prikazan film “The Back-up Plan”, u kojem je glavnu žensku ulogu odigrala Jennifer Lopez. Na premijeri, lepa pevačica pojavila se sa suprugom Marcom Anthonyjem koji je nije ispuštao iz ruku.

Također, Jennifer je mnoge iznenadila svojom novom linijom za koju je zaslužna dijeta francuskog nutricionista Pierrea Dukana, koju je nedavno otkrila. U srebrenoj haljini i vrtoglavo visokim potpeticama, Jennifer nikoga nije ostavila ravnodušnim, pa čak niti psa koji je pozirao s pevačicom i glumicom ispred brojnih fotografa.

Image Hosting by imagefra.me

Dok na račun njezinog izgleda mnogi imaju samo pohvale, njezina gluma već je okarakterisana kao jako loša. Iako je zaigrala u desetak filmova, Jennifer je ostala zapamćena po ulozi patetične zavodnice koja na kraju svake romantične komedije postane “ona prava” najbogatijeg muškog lika u filmu.

Image Hosting by imagefra.me

“Grozna si, već deset godina glumiš isti, patetičan lik i ne spadaš među holivudske glumce. Uhvati se pevanja i mode, film nije za tebe”, poručili su talentovanoj pevačici brojni filmofili.

5 KOMENTARA

  1. Kao prvo, Jennifer je snimila vise od 20 filmova i glumila je razlicite likove u svim zanrovima drami,trileru,akciji,…a ne samo romanticnim komedijama i za mnoge uloge je dobila pohvale i pozitivne kritike. Njene romanticne komedije su postigle veliki uspeh i najpoznatija je po njima, zato je neki kritikuju da glumi iste likove. Naravno to su uglavnom zlobnici koji joj zavide jer je postigla uspeh i kao glumica i kao pevacica. Inace Jennifer Lopez je prvo snimala filmove i proslavila se kao glumica pa je tek onda snimila cd! A po filmu dobija 15miliona dolara,da nije talentovana i da ne spada u holivudske glumce ne bi bilo tako.

  2. pa ima tu istine, al opet u svakom svom filmu glumi dobricu.ja nisam gledala ni jedan njen film gdje je ona zloca.ali sto ljudi, sto cudi.neki kazu da bolje glumi nego sto pjeva, jer jeste prvo pocela glumiti.ali opet kazem sto ljudi, sto cudi

  3. pa zato sto uvek igra glavnu ulogu a glavna uloga je retko zloca…po mom misljenju definitivno bolje glumi nego sto peva,volim njenu muziku ali ona realno nema neke velike glasovne mogucnosti.nije u redu da osporavaju njen glumacki talenat samo zato sto je i pevacica to je ono sto mi u ovom tekstu smeta

OSTAVI KOMENTAR

Vašu sliku možete dodati komentari preko ovog linka.