Start Stars Hot News! Vidno mršavija Jennifer Lopez na premijeri filma pokazala novu liniju

Vidno mršavija Jennifer Lopez na premijeri filma pokazala novu liniju

SHARE

Sinoć je u Los Angelesu premijerno prikazan film “The Back-up Plan”, u kojem je glavnu žensku ulogu odigrala Jennifer Lopez. Na premijeri, lepa pevačica pojavila se sa suprugom Marcom Anthonyjem koji je nije ispuštao iz ruku.

Također, Jennifer je mnoge iznenadila svojom novom linijom za koju je zaslužna dijeta francuskog nutricionista Pierrea Dukana, koju je nedavno otkrila. U srebrenoj haljini i vrtoglavo visokim potpeticama, Jennifer nikoga nije ostavila ravnodušnim, pa čak niti psa koji je pozirao s pevačicom i glumicom ispred brojnih fotografa.

Image Hosting by imagefra.me

Dok na račun njezinog izgleda mnogi imaju samo pohvale, njezina gluma već je okarakterisana kao jako loša. Iako je zaigrala u desetak filmova, Jennifer je ostala zapamćena po ulozi patetične zavodnice koja na kraju svake romantične komedije postane “ona prava” najbogatijeg muškog lika u filmu.

Image Hosting by imagefra.me

“Grozna si, već deset godina glumiš isti, patetičan lik i ne spadaš među holivudske glumce. Uhvati se pevanja i mode, film nije za tebe”, poručili su talentovanoj pevačici brojni filmofili.

OSTAVI KOMENTAR