169
Video: Više od 80 zvezda zapevalo “We Are The World” za Haiti

Video: Više od 80 zvezda zapevalo “We Are The World” za Haiti

169
SHARE

Više od osamdeset muzičkih i filmskih zvezda udružilo se kako bi snimili remake Jacksonove pesme “We Are The World” kako bi pomogli u zemljotresu nastradalom Haitiju, koji još uvek broji žrtve razornog zemljotresa koji je ovo rajsko ostrvo pogodio pre nekoliko nedelja.

Svoje snage udružili su Pink, Lil Wayne, Kanye West, Nick Jonas, LL Cool J, Robin Thicke, Celine Dion, Akon, Rob Thomas, Wyclef, Jeff Bridges, Vince Vaughn, Barbra Streisand, Jordin Sparks, Good Charlotte’s Madden brothers, Tony Bennett, Josh Groban, Snoop Dogg, Justin Bieber, Jennifer Hudson, Keri Hilson, Jamie Foxx, Tyrese, Katharine McPhee, Sean Garrett, Will.I.Am, Carlos Santana, Melanie Fiona, Enrique Iglesias, Toni Braxton, Jason Mraz, Miley Cyrus, Busta Rhymes, Nicole Scherzinger, Nicole Richie, Usher i mnogi, mnogi drugi, a rezultat njihovog rada obavljen je nedavno i zvuči stvarno impresivno.

[youtube Glny4jSciVI]

17 KOMENTARA

  1. MAJLI I hate you bitch…xD nafurana, napaljena, glupa, klinka…! nema IQ veci od svinje…xD degenka, retard…! i ova taylor swift debilka retardiranaaa!

  2. slazem se sa cullenka,charmed girl i kiky…bas je tuznoo…a ona koja voli Linkin Parka da ti kazem u licu da ih ne znam i da sam sigurna da su GROZNE

  3. linkin park je BOY rock grupa,i predobra je…i ja sam samo rekla da je pjesma predobra i dobro su to izveli,svi OSIM kučke miley..

OSTAVI KOMENTAR

Vašu sliku možete dodati komentari preko ovog linka.