Start Stars Hot News! Video – Taylor Swift katastrofalno pevala na Grammyjima: “Krivi su tehnički problemi”

Video – Taylor Swift katastrofalno pevala na Grammyjima: “Krivi su tehnički problemi”

SHARE

Nekoliko dana nakon dodele nagrada Grammy, muzički kritičari su popljuvali pevanje Taylor Swift koja je otpevala dve pesme u duetu s pevačicom Stevie Nicks. Sada je reagovala i sama pevačica koja je svoju katastrofalnu izvedbu opravdala “tehničkim problemima”. “Imali smo problem s glasnoćom slušalice u njezinom uhu zbog koje na probi nije mogla čuti svoj glas”, rekao je menadžer pevačice.

Takođe, dodaje, nije reč o Američkom Idolu ili nekom sličnom takmičanju da bi trebalo da se takmiče ko će bolje otpevati. “Ovde je reč o pravom muzičaru i o tome da tehnički uslovi nisu uvek savršeni”, priznaje Scott Borchetta.

Da pevačica zaista nema sreće kada su u pitanju javni nastupi dokazuje i gaf koji joj se dogodio na dodeli MTV-jevih Video Music Awardsa kada joj je tokom preuzimanja nagrade za najbolji ženski video, pripiti Kanye West uzeo mikrofon iz ruku. “Taylor, jako sam srećan zbog tebe i daću ti da završiš, ali Beyonce je ta koja je imala najbolji video svih vremena”, izjavio je Kanye i tako osramotio country pevačicu.

Ipak, njen talent prepoznali su mnogi širom sveta što dokazuje i činjenica da je njen album “Fearless” prodat u preko pet miliona primeraka i tako postao najprodavaniji album u prošloj godini. Također, Taylor je preuzimanjem nagrade Grammy za najbolji album postala najmlađa umetnica koja je primila tu prestižnu nagradu.

[youtube wgeTXNxBBzk]

OSTAVI KOMENTAR