412
VIDEO: Rihanna preotela titulu za najbolji kostim Lady Gagi!!!

VIDEO: Rihanna preotela titulu za najbolji kostim Lady Gagi!!!

412
SHARE

35398PCN_Gaga

Na dodeli American Music Awardsa svi su ostali šokirani kada je nagradu za najbolji kostim dobila Rihanna, ostavivši tako Lady Gagu praznih ruku. Kontroverzna Lady Gaga, koja je bila nominovana u tri kategorije, nije osvojila nijednu nagradu, pa čak ni onu za najbolji kostim iako su to svi očekivali.

Pogledaj Rihannin nastup:
[youtube w2bif8z2xWc]

Pogledaj nastup Lady GaGe:
[youtube _ZY99sGFjIg]

Opšte je poznato da obe pevačice imaju zaista bujnu maštu kad je oblačenje u pitanju, kako u privatnom životu tako i na pozornici. Na dodeli muzičkih nagrada ponovo su pokazale šta je odličan nastup, a ujedno ostavile bez daha sve prisutne.

Dok je Rihanna bila obučena u kostim koji je bio sastavljen samo od belih traka i koji je više otkrivao nego pokrivao, Lady Gaga ovaj put nije pokazala previše gole kože već je obukla kostim bež boje s našivenim rebrima i čudnu masku sastavljenu od kostiju koju je ubrzo skinula. Nešto kasnije, na crvenom tepihu Rihanna je pokazala haljinu Marchesa koja se odlično uklopila s njenom retro frizurom.

Image Hosting by imagefra.me

20 KOMENTARA

  1. Lady Gaga je trebala da dobije nagradu……Nema veze mi znamo da je ona najbolja..LADY GAGA IS THE BEST…

  2. Oki i ja gotivim Lady Gagu,ali realno preteruje,to wishe nijeeee lepo to je cisto priwlacenje paznje…Rihanna je definitivno zasluzila nagradu,jer sha god da obuce swe joj lepo stoji i ne trebaju joj neki tamo izmishljeni kostimi od mesa,cipke na licu i ostalo da bi priwukla paznju…Rihanna THE BEST!!!

OSTAVI KOMENTAR

Vašu sliku možete dodati komentari preko ovog linka.