Start Stars Hot News! Video: Pink pala tokom koncerta pa je hitno prevezli u bolnicu

Video: Pink pala tokom koncerta pa je hitno prevezli u bolnicu

SHARE

Koncert Pink u Nurnbergu, u Nemačkoj, iznenada je prekinut kad je zbog zakazivanja opreme pevačica tokom izveđenja svoje poslednje pesme “So What” iznenada pala na barikade ispred publike. Pink je, naime, izvodila jednu od svojih mnogobrojnih akrobacija, ali nije bila dobro učvršćena sigurnosnim pojasevima te je jednostavno umesto iznad publike poletela na tlo. Nakon nekog vremena se Pink popela nazad na pozornicu, ali koncert je morala prekinuti.

[youtube DKlQrJ7z3jE]

[youtube qF1hf4g9bn8]

Pad srećom nije bio koban, pa je Pink još iz vozila Hitne pomoći putem Twittera poslala izvinjenje fanovima koji su ostali u šoku nakon što je omiljena im zvezda pala sa pozornice: “Svim mojim fanovima iz Nurnberga – jako mi je žao što se show ovako završio. Jako mi je neprijatno i jako mi je žao. Sad sam u vozilu Hitne pomoći, ali biću dobro. Idem na rendgensko snimanje. Nadam se da je bar izgledalo cool”.

Nakon što joj je pružena lekarska pomoć, Pink je fanovima poručila da ne moraju brinuti za njeno zdravlje: “Ništa nije slomljeno, nema tečnosti u plućima, samo sam prilično ugruvana”.

OSTAVI KOMENTAR