Start Stars Hot News! Video: Nestali glumac Andrew Koenig pronađen mrtav

Video: Nestali glumac Andrew Koenig pronađen mrtav

SHARE

Glumac Andrew Koenig, sin veterana “Zvezdanih staza” Waltera Koeniga, pronađen je mrtav u četvrtak u Kanadi, u parku u Vancouveru. Nestalim se smatrao od 14. februara. Njegov otac Walter Koenig je potvrdio kako je reč o samoubojstvu. “Moj sin je sebi oduzeo život. Očigledno je osećao jaku bol”, rekao je Koenig na konferenciji za medije.

Telo Andrewa Koeniga pronašla je grupa njegovih prijatelja koji su se zaputili u privatnu potragu za njim. Mrtvog su ga našli u Stanley Parku kojim je često voleo da šeta. Njegov nestanak prošle su nedelje prijavili njegovi roditelji, nakon što se nije ukrcao na let za Los Angeles.

Koenigovi su naveli kako su od sina, koji je lekove protiv depresije prestao uzimati pre godinu dana, prošle nedelje primili pismo napisano u “očajničkom tonu”. 73-godišnji Walter tvrdi da za depresivno stanje i nestanak njegovog sina nisu krive droge.

[youtube T6oF6LfpawQ]

Pre samoubistva rasprodao ili razdelio imovinu
Andrew je posljednji put viđen 14. februara u jednoj pekarnici u Vancouveru, gde je otišao da poseti prijatelje. Svojim se roditeljima Andrew zadnji put javio 9. februara. Pre nego što je došao da ih poseti u Kanadu, iz svog je stana u Kaliforniji rasprodao ili poklonio brojne vrednosti te se iselio iz stana. Za to su njegovi roditelji saznali tek nakon njegovog nestanka.

41-godišnji glumac Andrew Koenig nije ostvario zapaženije uloge, a najpoznatiji je po ulozi Bonera u humorističkoj seriji iz 1980-ih “Growing Pains”. Imao je i epizodnu ulogu u serijalu Zvezdanih staza “Deep Space Nine”. Njegov otac, Walter Koenig, igrao je lik legendarnog ruskog časnika Pavela Checkova u prvom serijalu franšize “Zvezdane staze: The Original Series”. “Bio je depresivan. Hteo je da napreduje u ovom poslu i radio je na tome vrlo dugo”, rekao je njegov otac koji, osim što se bavio glumom, ima diplomu iz psihologije.

OSTAVI KOMENTAR