1467
VIDEO: Madonna preterala s Botoxom! Izgleda kao žena mačka!

VIDEO: Madonna preterala s Botoxom! Izgleda kao žena mačka!

1467
SHARE

Pop kraljica Madonna nastupala je na humanitarnom koncertu “Nada za Haiti” u petak uveče. Osim zavidne linije, koju svakodnevno održava napornim vežbanjem, Madonna je pokazala i zategnuto lice koje izgleda gotovo neprirodno.

Image Hosting by imagefra.me

Da je Kraljica popa zaista preterala s Botoxom te da sve više liči na Jocelyn Wildenstein, vidi se na njenom licu. Na fotkama na kojima Madonna nema šminku vidi se obešena koža lica, sitne dlačice, bleda put te udubljene i izmorene oči, što je zapravo stvarni prikaz pevačice koja u poslednje vrijeme sve manje liči na sebe.

Koji je pravi razlog Madonninog podmlađivanja još uvek nije poznato, ali pretpostavlja se da ona silno želi biti u koraku sa svojim mlađahnim ljubavnikom Jesusom Luzom koji je mlađi od nje punih 29 godina.

[youtube 31rdN5u8O9c]

50 KOMENTARA

  1. Oceni negativno -1 Oceni pozitivno +1malla ♥ justinaB, hottie, vladu, fanex,ninu,sandru, sanju,chg, bojanu, miley, zaljubljenu i luku...love ya guys!! :****

    @mvspj…da…lazu…msm sigurno su i postavi laznu sliku..znas to nije madonna..to su je klonirali i ona uopste ne lici na retarda?! ma daaaaaaj…odvratna je i ruzna,…nece njoj pomoci ni tona botoxa…matora vestica (btw ovo namerno pisem jer ti vredjas nase zvezde,,,sad cemo mi malo tvoje) ;)

  2. Misli šta hoćeš! Baš me briga. Madonna je super. Da vidim kako će Biber da izgleda sa 52 godine, a da neću da ga vidim je neće biti poznat! Neće biti zanimljiv više, a i sigurno će izgledati GROZNOOOOOOOOOOO jer i sad stavlja tonu šminke!!!!!!!
    MADONNU VOLI CEO SVET SVIH UZRASTA! A BIBERA SAMO 12-GODIŠNJAKE!!!!! I MOJA MAMA SLUŠA MADONNU A ZA BIBERA POLA NJOH NIJE ČULO!!!!!!!

OSTAVI KOMENTAR

Vašu sliku možete dodati komentari preko ovog linka.