170
Video-igre umesto noćnih izlazaka: 1D tvrde da su pravi štreberi!

Video-igre umesto noćnih izlazaka: 1D tvrde da su pravi štreberi!

170
SHARE

NY: 2013 MTV Video Music Awards - Arrivals

Iako mediji stalno pišu o ludim noćnim provodima i izlascima momaka iz benda One Direction, slavna petorka tvrdi da oni zapravo najviše vole da svoje slobodno vreme provedu kod kuće uz video-igrice.

Harry, Louis, Liam, Zayn i Niall trenutno oduševljavaju publiku na Novom Zelandu u okviru svoje svetske turneje. Nakon što na sceni potroše svu svoju energiju, momci kažu da najviše vole da “napune baterije” drugačije nego kako svi pretpostavljaju. U razgovoru za magazin Top of the Pops, oni su rekli da uživaju da igraju igre na Playstationu i Xboxu, te dodali: “Mi smo zapravo pravi štreberi i organizujemo veče igara.”
Iako su otkako su postali popularni stekli veliki broj slavnih prijatelja sa kojima mogu da uživaju u ovakvoj vrsti zabave, momci tvrde da najviše vole da provode vreme sa svojim starim prijateljima. “Bilo bi lako pronaći nove prijatelje u muzičkoj industriji, ali kada vidite svoje stare drugare koji vas tretiraju isto kao i ranije, to vas spušta na zemlju”, rekao je Louis, dok je Liam dodao: “I dalje imam iste prijatelje kod kuće sa kojima sam se družio pre benda. To mi je veoma važno. Prema meni se ponašaju isto kao i ranije.”

Izvor: Life Content
Foto: SIPA

7 KOMENTARA

 1. Ovo je jedan od razloga zasto su oni najbolji bend na svetu-prizemljeni su i cene ono sto imaju. :-)

 2. najbolji ste….. drago mi je što si i Bosnu primjetili #BosniaNeedsWWATour2014. Prvo odemo u Brazil drugo ovo. Šta će se još desiti?

 3. I ovo je jedan od 50 miliona razloga zbog koga dokazuju da su najlepsi i najbolji,i najednostavniji <3
  Mnogo ih volim.Evo trendova na Twitteru ovog jutra.
  Trends · Change
  #SerbiaWantsWWATour2014
  #teen
  #EminemHappyBirthdayFromKosovo
  #JoshBeautifulLifeTwitCam
  #HBDQueenOfDance
  Kurban Bajramit
  Justin Bieber
  #GeorgeBeautifulLifeTwitCam
  #EMABiggestFans
  #YoureMoreAttractiveIf

 4. To su one njegove Ray Ban naocare,pa kada se udario loptom stakla su mu se polomila i sad izgledaju kao one ”streberke” :)

OSTAVI KOMENTAR

Vašu sliku možete dodati komentari preko ovog linka.