Start Stars Hot News! VIDEO: Gwyneth Paltrow za premijeru filma “Iron Man 2” sako obukla na...

VIDEO: Gwyneth Paltrow za premijeru filma “Iron Man 2” sako obukla na golo telo

SHARE

Glumica Gwyneth Paltrow na sinoćnjoj se holivudskoj premijeri filma “Iron Man 2” pojavila u svetlucavom kompletiću s potpisom Giorgia Armanija. Osim što je lepa 37-godišnja glumica prisutne na crvenom tepihu oduševila kratkoćom pantalonica koje su otkrivale njene lepe, duge i vitke noge, poglede je mamila i dubokim dekolteom, jer ispod sakoa nije nosila ništa. Ona i njena glumačka koleginica Scarlett Johansson, proglašene su najbolje obučenim na premijeri.

Svoju lošiju polovinu, supruga Chrisa Martina, s kojim ima dvoje dece, Gwyneth je ovog puta ostavila kod kuće. Glumica koja je u nastavku “Iron Mana” po drugi put igrala Pepper Potts, rekla je kako je tokom snimanja filma često znala briznuti u plač jer su joj deca nedostajala. Navela je kako joj je dadilja koju je zaposlila od velike pomoći i kako je postala članica porodice: “Voli moju decu i ona vole nju. Da nje nema, ne bih mogla biti ovde”.

Na premijeru nastavka “Iron Mana” došla su brojna poznata lica, među kojima i Scarlett Johansson, Robert Downey Jr., Mickey Rourke, Adrien Brody, Samuel L. Jackson, Don Cheadle, Sylvester Stallone i Olivia Munn.

[youtube A7NCJTW-EtI]

Image Hosting by imagefra.me

Image Hosting by imagefra.me

OSTAVI KOMENTAR